XS Wireless Digital

Voel direct een klik.

Draadloos betekent: geen obstakels, geen afleidingen, maar gewoon audio zonder gedoe, zonder uitzonderingen. Bevrijdende oplossing voor de muzikant, handig voor in de repetitieruimte of tijdens video-opnames. Zonder kabels, maar met een betrouwbare verbinding.

XS Wireless Digital. Net als in een klassiek liefdesverhaal weet je het zodra je het ervaart: je voelt direct een klik.

De XS Wireless Digital gebruikt een signaal van 2,4 GHz om een draadloze peer-to-peer-verbinding tot stand te brengen. Hierbij worden de draagbare zender en ontvanger eenvoudig gesynchroniseerd. Zo simpel is het. Of het nu gaat om een reversmicrofoon zonder gedoe voor een eenpersoonsvideoteam of een draadloze microfoon die direct werkt in repetitieruimtes of op het podum: laat uw creativiteit de vrije loop om elk moment vast te leggen met deze draadloze tool.

Geen kabels meer

Een goede verbinding moet niet met ‘binden’ gepaard gaan. Draadloos wil zeggen, zonder obstakels, zonder tijdverlies, louter audio, keer op keer en zonder moeite. Vrij kunnen rondlopen maakt je optreden krachtiger. Gooi de kabels dus maar overboord, maar behoud de verbinding.

Geen kabels meer

Gebruikersvriendelijke ééntoetsbediening

Elke XS Wireless Digital heeft maar één knop. Zo eenvoudig is het. Eén keer drukken om aan te zetten en te verbinden, nog eens klikken om te dempen en ingedrukt houden om uit te zetten. Je versnelt het opstellen en mist geen seconde van de actie. Als jij klaar bent is je microfoon dat ook.

Gebruikersvriendelijke ééntoetsbediening

Digitaal, om wereldwijd te worden ingezet.

Op je klank mag, net als op je ideeën, geen rem staan. Vergeet het hele gedoe met frequenties instellen en stap de digitale wereld binnen. Je synchroniseert, gebruik makend van een 2,4 GHz-transmissie, en gaat zo moeiteloos waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Digitaal, om wereldwijd te worden ingezet.

Newsletter subscription