XS WIRELESS

Verhef uw stem.

Prijs XS - prestaties XL.

Ons draadloze alles-in-één systeem voor muziek, theater en spraak koppelt het meest extreme gebruiksgemak aan een betrouwbare transmissie en een professionele live klankkwaliteit, en dat voor een ongeëvenaarde prijs.

U hebt uw talent ook maar gekregen. Waarom het niet delen met anderen?

XS Wireless 1

Kleine oplossing - grote prestaties

Ook met een klein budget valt veel vrijheid op het podium tot stand te brengen.

  • Supereenvoudig qua gebruik
  • Uitstekende live klank
  • Betrouwbare transmissie

Schitterende prestaties – en een zo mogelijk nog betere prijs

Wij ontwikkelden XS WIRELESS 1 voor zij die zich willen concentreren op hun talenten, boodschap, passie en niet op hun microfoon en geluidsapparatuur. Gewoon inschakelen en het automatische frequentiebeheer doet al de rest. Je kunt daarbij tot tien draadloze connecties tegelijk gebruiken. Of je nu in een bandje speelt, een theaterrol vertolkt of spreekt op een conferentie: XS WIRELESS 1 biedt u de vrijheid om rustig uw ding te doen.

Uitstekende live geluidskwaliteit.

XS WIRELESS 1 garandeert de bejubelde Sennheiser-kwaliteit. Microfoons met bescherming tegen terugkoppeling en eersteklas componenten resulteren in een open en krachtige klank. De ontvanger is een geactualiseerde versie, ontworpen met het oog op een maximaal gebruiksgemak. Geen tijdrovende instelprocedure maar er gewoon voor gaan. Deze microfoons en zenders zijn beproefde klassiekers, het resultaat van verscheidene decennia Duitse engineering.

Betrouwbare transmissie.

U hebt op het podium altijd de handen vol en eigenlijk geldt dat ook voor uw apparatuur. XS WIRELESS 1 is daarop gebouwd: de zenders en microfoons zijn bestand tegen zweet en tegen de veeleisende omstandigheden in de dagelijkse praktijk.

XS Wireless 2

Flexibel - robuust - betrouwbaar.

Er kunnen je nog van die dingen door het hoofd schieten net vóór je optreden of presentatie, maar je geluidsapparatuur mag daar niet de oorzaak van zijn.

  • Supereenvoudig qua gebruik
  • Professionele live klank
  • Oerdegelijk ontwerp

Meer mogelijkheden - zelfde gebruiksgemak.

XS WIRELESS 2 biedt nu een nog grotere flexibiliteit, zonder daarom minder gebruikersvriendelijk te worden: inpluggen en klaar! Erbovenop krijgt u nog de manuele opties om uw kanaal te selecteren en de true diversity-technologie.

Verbazingwekkende prijs – onwaarschijnlijk geluid

We duldden geen compromissen op het vlak van geluidskwaliteit bij het ontwikkelen van XS WIRELESS 2: bonzende bassen, scherpe hoge tonen en een ruisarme transmissie zonder akoestische feedback. Het systeem wordt geleverd met een set microfoons die op podia overal ter wereld hun sporen verdiend hebben. En dankzij de ontvanger met twee tuners (effectieve diversiteit) behoren onderbrekingen tot het verleden.

Hier kun je op rekenen!

Zodra de show begint moet uw apparatuur werken! Wel, op XS WIRELESS 2 kun je rekenen: de ontvanger heeft een metalen behuizing, de bodypackzenders en microfoons zijn bestand tegen zweet en de druk van een live podium, elke dag weer.

Newsletter subscription