ew 300 G4

De meest flexibele oplossing voor bedrijven en opleidingen

De evolution wireless-serie heeft zich als een wereldwijde industriële standaard bewezen. Met de ew 300 G4 stelt Sennheiser nogmaals nieuwe normen door een nog grotere mate van flexibiliteit en geoptimaliseerde ondersteuning van digitale workflows.

Een multifunctionele tool voor alle toepassingsgebieden

De ew 300 G4 is dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en het grote productassortiment voor elk scenario het perfecte multifunctionele talent.

Flexibele gebruiksmogelijkheden

De ew 300 G4 is waarschijnlijk het meest flexibele draadloze microfoonsysteem dat op dit moment verkrijgbaar is – dankzij de geweldige klank, betrouwbare draadloze overdracht en robuuste apparaten in combinatie met de juiste toebehoren. Daar kunt u op vertrouwen – in elke situatie, bij iedere toepassing, op iedere locatie. De ew 300 G4 is geschikt voor alle professionele audio-eisen en ideaal voor elke toespraak, lezing, conferentie, presentatie of live-optreden op een podium.

Breed UHF-frequentiebereik

De bekende betrouwbaarheid en het solide zendvermogen van de evolution wireless-microfoonserie kon nogmaals worden doorontwikkeld. De ew 300 G4 biedt nu met max. 88 MHz een verbeterde schakelbandbreedte voor een snellere set-up van de kanalen De 11 frequentievarianten tussen 470 en 865 MHz voldoen wereldwijd aan lokale voorschriften – voor flexibele set-ups met mobiel of geïnstalleerd microfoongebruik.

Breed UHF-frequentiebereik

Meerkanaalsgebruik

De evolution wireless staat bekend om de uitstekende prestaties bij een meerkanaalsgebruik. Met een omschakelbaar zendvermogen van max. 50 mW en de verbeterde schakelbandbreedte van max. 88 MHz is de ew 300 G4 geschikt voor alle soorten set-ups voor meerkanaalsgebruik bij allerlei evenementen, zowel binnen- als buitenshuis. Samen met het brede aanbod antennecomponenten kunnen zelfs de grootste set-ups in een handomdraai ingesteld en geoptimaliseerd worden.

Meerkanaalsgebruik

Bestuurbaarheid op afstand

Voor een optimaal gebruik, zelfs bij de meest veeleisende set-ups, kan het gehele ew 300 G4-systeem met behulp van de moderne software-oplossingen van Sennheiser op afstand worden aangestuurd. Voor geïnstalleerde set-ups is de Control Cockpit-software van Sennheiser de ideale tool voor een super eenvoudig gebruik, dito besturing en onderhoud van het gehele ew 300 G4-systeem. Voor mobiele toepassingen en podium set-ups is de Wireless Systems Manager van Sennheiser de juiste keuze.

Bestuurbaarheid op afstand

The ew 300 G4 system

Het ew 300 G4-systeem
Het ew 300 G4-systeem bestaat uit geweldige componenten en is met de vierde generatie verder geoptimaliseerd. Het ew 300 G4-systeem is verkrijgbaar in drie verschillende sets:

• Handheld-set met MME 865 condensator-microfoonkapsel,
• Lavalier-set met ME 2 condensator-reversmicrofoon,
• Headmic-set met de uitstekende SL Headmic 1-nekbeugelmicrofoon.

Voor individuele samenstellingen van uw keuze zijn handzender, zakzender en de Rack Receiver ook als afzonderlijk componenten verkrijgbaar. De oplaad- en antennecomponenten completeren het ew 300 G4-portfolio, om zo de meest optimale prestaties tijdens het gebruik en absolute betrouwbaarheid voor iedere toepassing te kunnen garanderen.

evolution wireless G4

Education

Dankzij de afstandscontrole en -bediening met de Sennheiser Control Cockpit-software vormt de G4 de meest veelzijdige microfoonreeks voor bedrijfs- en onderwijstoepassingen. Met betrouwbare, toekomstgerichte oplossingen komt de ew 300 G4 tegemoet aan de reële behoeften van universiteiten en (hoge)scholen. Alle producten zijn 100% gericht op gebruiksgemak voor een veelheid aan gebruikers.

De ew 300 G4, met zijn robuuste, spraakgeoptimaliseerde microfooncapsules biedt uiterst flexibele oplossingen met een grootste klankkwaliteit en uiterste betrouwbaarheid bij elk type van presentatie. Dankzij de afstandscontrole en -bediening met de Sennheiser Control Cockpit-software vormt de G4 de meest veelzijdige microfoonreeks voor bedrijfs- en onderwijstoepassingen.

Live geluid

Van de kleinste podia tot de grootste arena’s dekt de 100-serie alles wat musici en performers met het publiek verbindt en zorgt voor snelle gelijkschakeling van max. 12 kanalen, terwijl de 500-serie bij multikanaaltoepassingen met een bandbreedte van max. 88 MHz zelfs de meest kritische professional overtuigt.

Radio. en tv-uitzendingen en film

Speciaal ontwikkeld voor de mobiele journalistiek is de 100-serie de industriële standaard en kan overal worden gebruikt waar alles snel en betrouwbaar in één take moet worden opgenomen. De compleet nieuwe 500-serie zorgt dankzij de grote bandbreedte voor een betrouwbare geluidsoverdracht bij de opnames van grote films.

Contact Us

Newsletter subscription