Upgrade uw geluid

Wij begrijpen dat u klaar bent om meer te bereiken. De uitdagingen van de afgelopen jaren hebben veel passie en geduld gevraagd van alle artiesten en makers. Nu de zalen wereldwijd weer opengaan, kunnen mensen weer bij elkaar komen en kunnen we samen een revolutionaire geluidservaring creëren die uw publiek betovert.

Ons productportfolio wordt gekenmerkt door de precisie van Duitse techniek, dus u kunt altijd rekenen op de beste geluidskwaliteit. Wij geloven dat je je publiek alleen kunt inspireren als je zelf ook geïnspireerd bent. Breng de magie van uw creativiteit direct over op uw publiek en geniet samen van het moment. Geef uw audio meteen een vleugje realisme en aanwezigheid. Breng geluidsniveaus in balans en vind flexibele oplossingen in onze catalogus met producten voor filmmakers, artiesten met een thuisstudio, muzikanten, podcasters en vocalisten.

Muzikanten

Veelzijdig geluid voor opnemen, optreden en monitoring. Verbeter uw workflow vandaag nog met diverse opties voor artiesten die meer willen bieden. Oplossingen voor in-ear monitoring, microfoons voor gitaarversterkers, drums, spraak en meer: met onze producten kunt u uzelf en uw creaties onderscheiden.

Filmmakers

Om films te maken als professional of als amateur heb je tegenwoordig meer nodig. We hebben verschillende speciale tools voor filmmakers ontwikkeld om ervoor te zorgen dat uw geluid net zo goed is als uw beelden. Vind een koptelefoon om geluidsniveaus te monitoren en shotgun-microfoons op één plek. 

Thuisstudio

Richt uw thuisstudio optimaal in met onze wereldwijd bekende microfoons en koptelefoons om elk project moeiteloos naar een hoger niveau te tillen. Gebruik de juiste hulpmiddelen om opnames met een hoge resolutie te maken voor een betrouwbare kwaliteit, ongeacht de akoestiek van de ruimte.

Podcasters

Onze podcastingoplossingen zorgen voor een betere kwaliteit zonder uw workflow te compliceren. Bereik het heldere, lineaire geluid dat u uw publiek wilt geven. Met ons assortiment podcastapparatuur, zoals cameramicrofoons, professionele hoofdtelefoons en condensatormicrofoons, vindt u altijd iets dat aan uw behoeften voldoet.

Vocalist

Haal alles uit de kast met onze professionele reeks producten voor heldere en betrouwbare spraak- en zangprestaties. Emoties klinken door in gebalanceerde en zuivere tonen, of je nu spreekt of zingt via een directionele microfoon met clip, dynamische cardioïde microfoon of condensatormicrofoon. Versterk uw stem voor de beste en meest authentieke resultaten.

Newsletter subscription