TeamConnect Ceiling 2
– nu met TruVoicelift

Zorg ervoor dat u altijd en overal gehoord wordt in de zaal.

Wat is TruVoicelift?

Anders dan andere merken is Sennheiser van mening dat stemversterking meer betekent dan weer een app toevoegen aan een lange lijst. Ons actieve en configureerbare algoritme achter het TruVoicelift stemversterkingssysteem, gecombineerd met de meeste flexibele beamforming-technologie en geavanceerde zonecontroles maken dit tot de krachtigste plafondmicrofoon op de markt: TeamConnect Ceiling 2 – de beste oplossing voor (video)conferenties en nu ook voor audio in leslokalen, hoorcolleges, vergaderzalen en meer.

De functionaliteit van TruVoicelift
Explanation of how the TeamConnect Ceiling 2 room microphone with new TruVoicelift technology works in different rooms and scenarios.

Kenmerken

TruVoicelift

TruVoicelift geeft de klant een aanzienlijke stemversterking op locatie in een vergaderzaal of andere ruimtes en zorgt voor een veel harder en duidelijker geluid dan andere oplossingen.

Geavanceerde uitsluitingszones

De vijf geavanceerde uitsluitingszones geven de klant 100% flexibiliteit en maken het mogelijk om met zowel horizontale als verticale beamtracking exact te bepalen welke ongewenste geluidsbronnen onderdrukt moeten worden. Alles is makkelijk in te stellen en te besturen vanuit het nieuwe visuele 3D-scherm in de Sennheiser Controle Cockpit.

Prioriteitszone

U heeft 100% controle over het geluid door een bepaald deel van de ruimte tot prioriteitszone te maken. Hierdoor heeft de spreker in deze zone altijd de prioriteit over alle andere sprekers in dezelfde ruimte.

Neem contact op met ons

We leggen graag uit hoe de TeamConnect Ceiling 2 uw geluidskwaliteit kan verbeteren.

Microphone Guide

Microphone Guide

The best tools make your life dramatically easier and help you solve problems, not create more. Find the right mic in our business solutions portfolio to make collaboration and learning easier – download the Business Communication Mic Guide now. Meer

Newsletter subscription