Sporthoofdtelefoons

Hardlopen, joggen, wandelen, of een dag in de sportschool - we weten dat het luisteren naar een favoriet liedje u echt kan helpen om energiek en gemotiveerd te worden. We hebben de perfecte headsets voor elke training. Ze klinken geweldig, blijven op hun plaats en kunnen tegen zweet.

Ontwikkeld met atleten.

Sporthoofdtelefoons moeten op verschillende gebieden sterk zijn. Ze moeten perfect tegen regen en zweet kunnen. Ze moeten ertegen kunnen om ruw behandeld te worden. En ze moeten stevig en comfortabel op hun plek blijven, zelfs tijdens de meest agressieve work-out. Als ze dan ook nog zo fantastisch klinken dat je gedreven wordt om het beste uit jezelf te halen, heb je vast en zeker met een Sennheiser product te maken.

De sporthoofdtelefoons van Sennheiser werden ontwikkeld in samenwerking met atleten die weten wat ze van een sporthoofdtelefoon nodig hebben. Vochtafstotendheid, verschillende draagstijlen, superieure stevigheid en betrouwbaarheid, en een krachtige, dynamische geluidsweergave die hen blijft motiveren.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.