Diensten

Wat motiveert Sennheiser

Een reeks van baanbrekende innovaties heeft ons bedrijf en onze producten zijn welverdiende wereldwijde reputatie gegeven: de uitvinding van de shotgun microfoon in de jaren vijftig en de ontwikkeling van open hoofdtelefoons in de jaren zestig. Dit werd gevolgd in de jaren zeventig door infrarode transmissie technologie en in de jaren tachtig door de innovaties in multi-channel RF draadloze transmissie. Hoofd-gerelateerde surround sound systemen waren het hoogtepunt van de jaren negentig en intelligente audio-informatie-systemen werden gelanceerd in het nieuwe millennium. Wij geven onze medewerkers veel ruimte wat creativiteit betreft, om te zorgen dat de toekomst van Sennheiser verder zal worden gekenmerkt door ideeën en innovatie.

We zijn trots op onze talrijke patenten en onderscheidingen. We ontvingen twee prijzen voor innovatie van de Duitse industrie, de Scientific and Engineering Award en zowel Emmy en Grammy awards. Zij tonen allen onze kracht voor innovatie. De voortdurende ontwikkeling van nieuwe technologie in de akoestiek en de elektronica is de sleutel tot de versterking van de sterke marktpositie die Sennheiser bezit.

Waar wij produceren

Om aan de eisen en behoeften van de verschillende markten te voldoen, produceren wij onze producten in drie van onze eigen fabrieken in Duitsland, Ierland en de Verenigde Staten. Daarnaast maken we gebruik van de capaciteit van onze partnerbedrijven voor lange termijn in Europa, Azië en Amerika, die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Een groot onderzoek-en ontwikkelingscentrum in Duitsland en onze R & D-vestigingen in Californië en Singapore zorgen voor onze leidende positie als leverancier van state-of-the-art technologie.

Wedemark

In onze fabriek in Wennebostel, Duitsland, produceren wij Sennheiser microfoons, Neumann microfoons, draadloze microfoons en monitorsystemen, conferentie-en bezoekersinformatie-technologie, headsets voor de luchtvaart en de microfoon-en hoofdtelefoon capsules. Twee grote productiecentra met state-of-the-art productietechnologie bieden optimale productieomstandigheden. Deze omvatten een 350 vierkante meter cleanroom voor de productie van condensator microfoon-capsules en een technologisch centrum waar nieuwe productietechnologieën worden ontwikkeld en getest.

Wedemark

Tullamore

Onze fabriek in Tullamore, Ierland, produceert hoofdtelefoons, hoofdtelefoon-capsules, audiologie producten, studio monitoren en producten voor de geïntegreerde systemen sector. Daarnaast biedt het bedrijf centrale logistieke diensten voor de producten van onze Aziatische partner bedrijven.

Tullamore

Albuquerque

Om de Amerikaanse markt sneller en flexibeler te leveren, worden er ook draadloze systemen geproduceerd in onze fabriek in Albuquerque, New Mexico. De focus ligt hierbij op de microfoons- en monitorsystemen.

Albuquerque