Sennheiser HE 1

Reshaping excellence – the legend reborn Artikel nr. 000070

59,900.00
incl. VAT

Uitmuntendheid opnieuw vormgegeven.

In 1991 creëerden we de beste hoofdtelefoon in de wereld. We noemden hem Orpheus. Nu, hebben we het weer gedaan. De compromisloze filosofie blijft, dit is Sennheiser HE 1. In buitenaards geluid en tijdloze schoonheid. Perfect ontworpen. Uitgerust met unieke eigenschappen en state-of-the-art technologie transformeert deze hoofdtelefoon muziek van iets wat je luistert, in iets wat je leeft.

Ontmoet Sennheiser Orpheus HE 1

Schoonheid met een doel

Het opvallende design van Sennheiser HE 1 verbindt vorm met functie. De versterker zit op een behuizing vervaardigd uit glas, en een massief blok van Carrara marmer. Deze luxe natuursteen - het type beroemd gemaakt door de Renaissance sculpturen van Michelangelo - leent schoonheid, maar voorkomt ook constructiegeluid. Om een ​​visueel verbluffend ontwerp te creëren, zijn de besturingsknopjes nauwgezet gemaakt met de hoogste kwaliteit. Elk knopje is gefreesd uit een enkel stukje messing alvorens te worden bedekt met chroom. Dit is muziek omgezet in een object.

Schoonheid met een doel

Ontmoet Sennheiser HE 1

Ingenomen

U heeft misschien nog nooit zo'n schoonheid gezien onder de hoofdtelefoons. Maar dit is nog maar het begin. Zie hoe Sennheiser HE 1 geleidelijk tot leven komt - sta een korte pauze toe om de buisjes van de versterker de optimale temperatuur te laten bereiken. Zet ze dan op en reis naar het pure geluid. Naar plekken waar u nog nooit bent geweest. Plaatsen verborgen in uw muziek. Op vinyl. Op cd's. In high-res gegevensbestanden. Sennheiser HE 1 brengt u erheen. Met een audiobereik van 8 Hz tot meer dan 100 kHz, en de laagste omvorming ooit gemeten in een geluidsweergavesysteem: 0,01% bij 1 kHz, 100 dB SPL.

Ingenomen

Edelmetalen

Het niet aflatende streven naar perfectie brengt iets unieks. Sennheiser HE 1 is dus de eerste elektrostatische hoofdtelefoon met een Cool Class MOS-FET hoogspanning versterker geïntegreerd in de oorschelpen. Waardoor de capacitieve reactantie van de kabel wordt weggelaten, en een ultra-high impuls fidelity levert, 200% efficiënter dan andere oplossingen die momenteel beschikbaar zijn. 2,4-micrometer-platina verdampte membranen worden gebruikt omdat hun grootte, zoals blijkt uit onderzoek van Sennheiser, een ​​optimale geluidsweergave leveren. Opmerkelijke elektrische en akoestische prestatie wordt gewaarborgd door goud verdampte keramische transducers, terwijl 99,9% verzilverde OFC kabels worden gebruikt voor een optimale geleiding. Om u in staat te stellen om zich onder te dompelen in het resultaat van dit alles, zijn Sennheiser HE 1's oorschelpen, precisie vervaardigd uit massief aluminium, met handgemaakte oorkussens van het fijnste leder en een zachte, allergeenvrije velours/microvezel constructie.

Edelmetalen

Alles behalve Compromissen

De voordelen van buizenversterkers en transistorversterkers - met Sennheiser HE 1 heeft u ze allemaal. Dankzij een gepatenteerd circuit design. De vacuümbuizen aangesloten op de geveerde, gedempte marmeren behuizing om constructiegeluid te voorkomen en omringd door hoge kwaliteit quartz bollen die beschermen tegen lucht overgedragen geluid, levert deze state-of-the-art-versterker een ultra-high impuls fidelity op een ultra-laag vervormingsniveau. Voor digitaal naar analoog omzetting, kan de versterker digitale signalen ontvangen via de optische en coaxiale SPDIF ingangen of USB-ingang, en het accepteert ook hoge-resolutie PCM en DSD data. Muziek data wordt geconverteerd naar analoge signalen met behulp van de 8 interne DAC's van de ESS SABRE ES9018. Vier kanalen in parallel worden gebruikt voor iedere stereo zijde om de nauwkeurigheid te verbeteren en de vervorming en ruis te verlagen.

Alles behalve Compromissen

Informatie over ASIO-compatibiliteit

Dit product ondersteunt het audiotransfer-protocol ASIO (Audio Stream Input/Output) voor de native weergave van audiobestanden met een hele hoge resolutie. Daarvoor worden software-componenten van Steinberg Media Technologies GmbH gebruikt. ASIO is een geregistreerd handelsmerk van Steinberg Media Technologies GmbH.

Informatie over ASIO-compatibiliteit

Downloads

 • Transportinformatie voor lithium-ion-batterijen
  • Transport information for Lithium-Ion batteries (570 KB) Download

   Revision Date: 2020-02-09 Revision Number: 1.0

 • Gebruiksaanwijzing
  • HE 1 TUBE SET Manual (13 MB) Download

   Version 02/2018

  • Gebruiksaanwijzing HE 1 (27 MB) Download

   Versie 09/2017

 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity HE 1 (530 KB) Download

 • Updates van de firmware
  • HE 1 Updater version 1.0.8 for mac OS - with HE 1 firmware version 3.13 (230 KB) Download

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

  • HE 1 USB Audio Software Package for Windows – Version 4.82.0_2048 – includes Firmware Version 3.13 (2.3 MB) Download

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

 • Release Notes
  • HE 1 Firmware Update - Version 3.13 - Release Notes (150 KB) Download

 • Compliance Sheet
  • Informatie over ASIO-compatibiliteit (240 KB) Download

Purchasing ProcessBeste klant,

Voordat u de Sennheiser HE 1 bestelt, willen we u op de hoogte houden van de voortgang van het aankoopproces. Omdat de aankoop van de Sennheiser HE 1 een buitengewone gebeurtenis in uw leven is, is het ook een buitengewone gebeurtenis voor ons. Elke Sennheiser HE 1 wordt dus specifiek voor elke klant gebouwd en in gebruik genomen en vereist een maximum aan individuele processen. Onze productie vervaardigt de individuele nobele productonderdelen pas na eerdere ontvangst van de betaling van de zogenaamde aanbetaling. Omdat elke Sennheiser HE 1 net zo individueel is als zijn toekomstige eigenaar, zullen we alle verdere stappen met u bespreken na ontvangst van de eerste betaling en u persoonlijk begeleiden tot u het apparaat ontvangt en ook ver daarbuiten.basket icon

Je doet een aanbetaling van € 10.000 plus btw

basket icon

Een werknemer van Sennheiser neemt contact met je op en gaat nog eens door de bestelling

basket icon

Nu start de productie van je persoonlijke Sennheiser HE 1.

basket icon

Wanneer gereed nemen wij opnieuw contact met u op en vragen u om het resterende bedrag

basket icon

Onmiddellijk na ontvangst van de betaling spreken we persoonlijk af voor de overdracht en de bouw van je nieuwe Sennheiser HE 1Als de bovenstaande verklaring niet genoeg voor u is en / of u van te voren nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met onze Sennheiser HE 1 Conciërge via het contactformulier.

We raden u aan om een ​​van onze wereldwijde gedistribueerde Experience Center en / of Authorized Partner te raadplegen voordat u koopt. Deze helpen u graag bij de aanschaf van de Sennheiser HE 1. Selecteer vóór de aanschaf van de Sennheiser HE 1 de respectieve partner die u deze heeft gedemonstreerd. Als er in uw regio geen partner is, neem dan contact op met onze conciërge voor een demonstratie.

Neem contact op met de Sennheiser Orpheus HE 1 Concierge-dienst

Bent u geïnteresseerd in deze mijlpaal van Sennheiser? Contacteer dan de Sennheiser HE 1 Concierge-dienst, telefonisch op + 49 692 000 18 23 of vul gewoon het onderstaande formuliertje in en we contacteren u zo snel mogelijk.