De Professionele Draadloze Serie

Hoogste verwachtingen. Maakt het onmogelijke mogelijk.

De eisen aan audioprofessionals zijn voortdurend in ontwikkeling: meer kanalen, grotere stadia, meer complexe RF voorwaarden, snellere installatie. En geen compromissen, nooit. Onze draadloze transmissie-expertise helpt audioprofessionals met deze uitdagingen elke dag.

"Laten ons zorgen maken over de technologie. U kunt gewoon luisteren."

Om de beste draadloze systemen te maken, meten, testen, en luisteren we. Door decennia van partnerschappen met de top audioprofessionals, hebben onze toegewijde technici geleerd wat er nodig is om een verschil te maken op de grootste podia in de wereld. Onze microfoons zijn zweet-proef. U kunt alle zenders hebben die u moet hebben. En onze systemen werken soepel.

Met trots zeggen wij, de Professionele Draadloze Range is ontwikkeld met u en ontworpen voor u .

2000 Series

Industrie standaard audio kwaliteit, robuustheid en flexibiliteit zijn de fundamentele beginselen van de 2000-serie.

 • Instelbaar zendvermogen voor stabiliteit en betrouwbaarheid zelfs op de grootste podia
 • De benchmark-norm in draadloze controle
 • Budgetvriendelijk en kan gemakkelijk worden uitgebreid.

5000 Series

De 5000-serie combineert de legendarische kwaliteit en betrouwbaarheid, met een bekroonde geluidsoverdracht en compact en robuust ontwerp.

 • Ultra-compacte bodypack zender met uitstekende audio- en RF-prestaties
 • Elegante en lichtgewicht handheld microfoon met een breed scala van capsules
 • Wideband 184 MHz frequentie agility
 • Geïntegreerde actieve antenne distributie voor meerkanaals systemen

Digitaal 6000

Geen compromissen. Digitale 6000 is de nieuwe standaard in kwalitatief hoogwaardige digitale draadloze systemen, gebouwd voor moderne audio productie. De slimme, betrouwbare keuze voor jarenlange professionele eisen.

 • True Bit diversiteit met voorspellende algoritmen om audio dropouts in ruwe RF omgevingen te voorkomen
 • Gelijktijdige analoge en digitale uitgangen, met inbegrip van Dante opties
 • Veilige transmissie met AES-256 encryptie
 • Ultra-brede 244 MHz switch bandbreedte

Digitaal 9000

Ons draadloze meesterwerk. Ongekende geluidskwaliteit en prestaties. Digital 9000 biedt wereldklasse, ongecomprimeerde transmissie, prachtige dynamiek en zuiverheid van geluid. Geen verlies, geen kleuring, alleen echt geluid.

 • Het enige systeem dat echt ongecomprimeerd draadloze UHF audio transmissie biedt
 • True Bit diversiteit met voorspellende algoritmen om audio dropouts in ruwe RF omgevingen te voorkomen
 • Maximale spectrale efficiëntie, met plaats voor maximaal 40 kanalen in 24 MHz.
 • Speciale 9000 serie capsules met revolutionair schokdemper ontwerp, biedt een hoge afwijzing en zeer lage gevoeligheid voor contactgeluiden

Uitstekende kwaliteit voor degenen die geen genoegen nemen met minder

Vroeger waren onze multi-kanaals draadloze signaalkwaliteit en betrouwbaarheid onze grootste uitdagingen. Elk nieuw systeem dat wij ontwikkeld hadden moest niet alleen de eigen hoge normen overschrijden-het moest hoger zijn dan de eisen van de New Yorkse Broadwayshows en consistente geluidskwaliteit leveren, met absoluut geen uitvallers. Dit is de belofte die wij houden– in elk klein component, in alle ontwerpdetails en met de gebruikersvriendelijke software. Dit is onze belofte aan de duizenden kunstenaars, geluidstechnici en bedrijven die elke dag in Sennheiser draadloos vertrouwen.

Uitstekende kwaliteit voor degenen die geen genoegen nemen met minder

U kunt rekenen op Sennheiser

Kijk niet alleen naar de prijs, kijk naar kwaliteit en duurzaamheid. Apparatuur moet niet alleen goed klinken, het moet ook een slimme investering zijn. De Professionele Draadloze Serie is ontwikkeld om de voorwaarden voor het jaar van de zwaarste tour etappe te weerstaan. Onze draadloze systemen kunnen gemakkelijk geïntegreerd worden in een breed scala van technische omgevingen, en kunnen worden uitgebreid als eisen evolueren. Met brede compatibiliteit van onderdelen zoals onze antenne systemen, lavalier microfoons en capsules, verlengt de Professionele Draadloze Serie ook de levensduur van uw bestaande kit.

U kunt rekenen op Sennheiser

Klaar voor alles, overal.

De Professionele Draadloze Serie is klaar voor uw uitdaging: ontworpen om te voldoen aan eisen van de frequentie voor meer dan 170 landen. Transformator-evenwichtige uitgangen, AES3 met een externe woord clock synchronisatie, netwerk-compatibiliteit, afstandsbediening en controle. De Professionele Draadloze Serie past goed in digitale of analoge werkstromen en verbetert elke technische omgeving. Onze hoogontwikkelde antenne systemen kunnen omgaan met complexe toepassingen met meerdere kanalen.

Klaar voor alles, overal.

Wenst u een oplossing, aanbevolen door ons?

Onze audio experts hebben oplossingen ontwikkeld voor alle podiums in de wereld, en staan klaar om die expertise voor u in te zetten. Geen vraag is te klein. Geen uitdaging is te groot. Onze specialisten staan altijd te popelen om te luisteren, te leren en de grenzen te verleggen van wat mogelijk is. Neem contact op om de mogelijkheden van de Professionele Draadloze Serie te verkennen.

Wenst u een oplossing, aanbevolen door ons?

Een meesterwerk voor het uitzenden van beelden.

Sennheisers best presterende analoge en digitale ontvangsystemen in één compact pakket. De EK6042 twee-kanaalse camera ontvanger gaat om met analoge en digitale zenders tegelijk.

EK 6042

Demystifying digital wireless microphones

De draadloze Systems Manager van Sennheiser is een professionele software-oplossing voor het op afstand controleren en besturen van de draadloze systemen. De intelligente functies maken de WSM de ideale keuze voor TV studio's, live evenementen, evenals muzikale producties.

Click here

Newsletter subscription