Studiokoptelefoon

Als het over klankkwaliteit gaat vallen studio’s binnen de zone waar geen compromissen geduld worden en waar Sennheiser-producten bijgevolg perfect gedijen: Sennheiser-hooftelefoons in dit geval.

Televisiehoofdtelefoon

Als je verantwoordelijk bent voor de klank van een programma wil je dat gewoon in de best mogelijke omstandigheden kunnen doen. Sennheiser heeft de professionele uitrusting waar je voor veeleisende televisietoepassingen moet kunnen op rekenen.

DJ-koptelefoons

Sennheiser is de favoriet van veel bekende deejays. In onze robuuste en intelligent ontworpen hoofdtelefoons zit veel kennis ingebouwd van hoe deejays willen werken. En uiteraard garanderen ze een optimaal geluid. Je hebt er amper mee kennisgemaakt en je wilt al niet meer zonder.

AMBEO 3D Audio

De beeldscherpte van de video’s die je met je smartphone opneemt is indrukwekkend. Ook de klank moet bijgevolg absoluut onberispelijk zijn. Ontdek de AMBEO Smart Headset en voorzie al je hogedefinitievideo’s van een rijke 3D-klank.

Studio en monitoring

Een natuurlijke, gedetailleerde klank, doeltreffende ruisonderdrukking en de mogelijkheid om met hoge geluidsniveaus te werken moeten tot de basiskenmerken behoren van elke hoofdtelefoon die gemaakt is voor het veeleisende studiowerk. Ook een stevige bouw en een uitstekend draagcomfort behoren tot de essentiële troeven. Daar doet Sennheiser nog een intuïtieve bediening bovenop en een aantal intelligente functies, waaronder ActiveGard® dat bescherming biedt tegen extreme geluidspieken. Als kers op de taart bieden de kwaliteitsvolle headsetmicrofoons ook nog eens een uitstekende spraakverstaanbaarheid in elke omgeving. Aan al die dingen zie je en hoor je dat Sennheiser al 70 jaar studiomateriaal ontwikkelt.

Radio & televisie

Je publiek is voor een perfecte klank van jou afhankelijk. Wat het wel of niet hoort moet jij eerst uitzenden. Monitoringhoofdtelefoons moeten daarom boven elke kwaliteitstwijfel verheven zijn. Ze moeten ruis buitenhouden en de verstaanbaarheid van de stem optimaliseren. De tv-hoofdtelefoons van Sennheiser doen vanzelfsprekend nog meer dan dat en bieden ook een intuïtieve bediening, intelligente functies, een robuust ontwerp en een hoog draagcomfort.

Deejay

Voor een deejay is een hoofdtelefoon een assistent die perfect werk moet afleveren: ruisonderdrukking, een robuust ontwerp en een intuïtieve bediening die de gebruiker laat opgaan in de actie. Ze moeten altijd een perfect geluid afleveren, hoge piekniveaus aankunnen en zo comfortabel zitten dat ze haast een onderdeel van je hoofd gaan vormen. Dat en nog veel meer bieden de DJ-hoofdtelefoons van Sennheiser: aan elk onderdeel en detail zie je en hoor je de decennia ervaring van deze producent van topapparatuur voor studiowerk.

AMBEO

Waanzinnig immersief. Registreer elk klein klankdetail, vanuit eender welke hoek om je publiek mee te voeren naar het precieze moment waarop de video werd opgenomen. Perfecte klankkwaliteit, getekend ‘Sennheiser’ en intelligente functies zoals Active Noise Cancelling en Transparent Hearing zijn nog maar het begin. De wereld is nu eenmaal driedimensionaal. Laat je 3D-klank volgen. Welkom bij de audio van de toekomst, je aangeboden door Sennheiser en AMBEO.

Internetcommunicatie

Ook het internet kan je een uitstekend geluid bieden, bij telefonietoepassingen, e-learning of videogames. Onze headsets voor internetcommunicatie zijn extreem licht en comfortabel, zodat je ze uren aan een stuk probleemloos kunt blijven gebruiken. Ze zijn bovendien zo robuust dat ze ook bij dagelijks gebruik nog een lange levensduur kennen. Kwaliteitsmicrofoons met ruisonderdrukking garanderen je dat je stem altijd goed verstaanbaar blijft tijdens je gesprekken over het internet. Je kunt gerust focussen op wat je wil communiceren en aan Sennheiser de zorg overlaten om bij de transmissie niets verloren te laten gaan.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.

Newsletter subscription