Over-ear hoofdtelefoons

Over-ear hoofdtelefoons van Sennheiser creëren de perfecte setting voor gedetailleerde en kleurrijke soundscapes. Met legendarisch Sennheiser geluid en een geweldige draagcomfort, creëren ze voor uw favoriete nummers het podium dat ze verdienen.

Voor een alomvattende klankervaring.

Over-ear hoofdtelefoons creëren een beschermde ruimte rondom het hele oor, waarin ze een soundscape opbouwen waar je in kunt duiken. Uitgerust met oorkussens van zacht leer, kunstleer of velours, zorgen ze zelfs bij langere periodes van gebruik voor een comfortabel gevoel. Over-ear hoofdtelefoons kunnen een gesloten of akoestisch open ontwerp hebben. Bepaalde gesloten ontwerpen beschikken over de geraffineerde Sennheiser NoiseGard® technologie om omgevingsgeluid bijna geheel uit te bannen. Dat komt vooral van pas wanneer je op drukke locaties van je muziek wilt genieten.

Sennheiser biedt een breed scala aan over-ear modellen voor zo'n beetje iedere situatie of leefstijl. Open of gesloten, bedraad of draadloos, ontworpen voor gaming of home-stereo, uitgerust met Bluetooth®…– waaronder onze geweldige topper, de HD 820.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.