Skip to Content
Tv zal nooit hetzelfde zijn
back

Tv zal nooit hetzelfde zijn

Sennheiser TV Clear biedt kristalhelder tv-geluid – in een lichtgewicht ‘True Wireless’-formaat

Amsterdam, 31 mei 2022 – Als u in het leven het liefst uw eigen regels volgt, waarom zou u dan met minder genoegen nemen als het om uw televisiegeluid gaat? Met de nieuwe Sennheiser TV Clear geniet u tijdens het tv-kijken van een superieure spraakhelderheid in combinatie met al het gemak, het comfort en de discrete stijl van True Wireless-oordopjes. De TV Clear-zender verzekert een lage latentie voor elke televisie met optische of analoge output. En in tegenstelling tot conventionele televisie-oplossingen kan TV Clear draadloos verbinden via bluetooth zodat u uw favoriete series kunt bekijken op uw televisie of onderweg op uw laptop, tablet of smartphone. Maar u kunt er ook mee bellen of gebeld worden op uw smartphone.

Story image

Dankzij TV Clear geniet u van uw tv-ervaring op uw manier. Voor een gepersonaliseerde geluidservaring kunt u kiezen uit 5 niveaus van spraakhelderheid – met tot 20 dB versterking van hoge frequenties – om zo kristalheldere dialogen te ervaren. U kunt ook het volumeniveau dat u verkiest instellen op de oordopjes, onafhankelijk van dat van de televisie of een andere geluidsbron als u ze gebruikt in combinatie met de zender. Op die manier geniet u van ongestoord kijkplezier, terwijl anderen kijken met een geluidsniveau dat voor hen dan weer comfortabel is.

Luister alleen of met vrienden op het geluidsniveau dat u verkiestTV Clear biedt niet enkel de mogelijkheid om tv te kijken zonder dat u de mensen rondom u stoort of zonder dat u zelf gestoord wordt door extern geluid. U kunt er ook voor kiezen om verbonden te blijven met anderen wanneer u dat wenst. De Ambient Awareness-modus zorgt dat u extern geluid kunt horen terwijl u de oordopjes draagt – ideaal om tv te kijken met vrienden of familie, of gebruikers kunnen de modus uitschakelen voor meer privacy.

TV Clear is een universele oplossing die het verbinden van meerdere toestellen mogelijk maakt: verbind met televisies via de zender of connecteer naadloos met meerdere toestellen zoals televisies, tablets en smartphones via bluetooth. Bij het tv-kijken houdt de streamingtechnologie met lage latentie van de zender audio en video gesynchroniseerd voor een geweldige kijkervaring.

Story image

Het lichte gewicht van 6,9 gram van het True Wireless-oordopjesontwerp is een revelatie op het vlak van comfort en gebruiksgemak. Daardoor kunnen ze ook voor extralange bingewatching-sessies gedragen worden, zonder dat ze storen in combinatie met uw bril of op uw slapen drukken. Het onopvallende, draadloze design en de nauwkeurige pasvorm dankzij een selectie precies passende oorvleugels en -kussentjes in verschillende maten zorgen ervoor dat u zich vrij kunt bewegen. Of u nu ontspannen achterover wil leunen, wil neerliggen of rondwandelen: de TV Clear-oordopjes blijven comfortabel op hun plaats, zonder dat ze uw kijkplezier verstoren.

Personaliseer uw ervaring met de TV Clear App
Dankzij het moeiteloze gebruiksgemak maakt TV Clear het eenvoudig om van zijn geavanceerde functies te genieten. De instellingen en luisterervaring aanpassen gaat makkelijk met de bijhorende TV Clear App die u stap voor stap begeleidt. De inuïtieve touch-bediening kan ook aangepast worden aan uw individuele voorkeuren, zodat u de oordopjes precies kunt bedienen zoals u dat wenst. Er is zelfs een Find My Earbuds-functie zodat u ze makkelijk kunt lokaliseren.

​TV Clear beschikt ook over een batterij met lange levensduur die tot 15 uur luistertijd biedt met een enkele batterijlading bij gebruik in combinatie met de zender. De oordopjes kunnen makkelijk opgeborgen en weer opgeladen worden met het compacte en stijlvolle laadetui, goed voor nog eens 22 uur luistertijd. Dat maakt dat u kunt genieten van tot 37 uur tv-vermaak!

Prijs en beschikbaarheid
De Sennheiser TV Clear Set zal vanaf mid-juni 2022 beschikbaar zijn met een aanbevolen verkoopprijs van € 399,90.Milan Schlegel PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH
Christel Gerssen LEWIS

20220531_Sennheiser_TV Clear_BENL.docx 107 KB

 

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com