Skip to Content
Sennheiser's Smart Control app nu beschikbaar voor Apple Watch
back

Sennheiser's Smart Control app nu beschikbaar voor Apple Watch

Geluid bedienen vanaf je pols

Amsterdam, 7 januari 2021 –  De Sennheiser Smart Control app is nu ook beschikbaar voor de Apple Watch. De app, waarmee luisteraars hun geluidservaring vanaf hun pols kunnen regelen, is een winnende combinatie met de true wireless draadloze hoofdtelefoons van Sennheiser.

 

Of je nu werkt, onderweg bent of thuis, met de nieuwe Smart Control-app van Sennheiser voor de Apple Watch kunnen luisteraars hun MOMENTUM True Wireless 2 en CX 400BT True Wireless-geluidservaring nu vanaf de pols bedienen. Afhankelijk van de specifieke hoofdtelefoon kunnen gebruikers in de Watch-app ruisonderdrukking (Active Noise Cancelling en Transparant Hearing) automatisch in te stellen voor een ongestoorde luisterervaring. Het is ook mogelijk om via de app ruisonderdrukking handmatig in te stellen.

Luisteraars die onderweg zijn kunnen hun iPhone thuis laten en de draadloze hoofdtelefoon rechtstreeks op de Apple Watch aansluiten en naar vooraf opgeslagen muziek en audio luisteren en de instellingen via het horloge beheren.

De app waarschuwt ook wanneer het batterijniveau onder de 20% zakt en heeft equalizer selecties. De Smart Control app van Sennheiser is te vinden in de Apple Watch app nadat de gebruiker de laatste versie van de Smart Control app uit de Apple App Store heeft gedownload.

 

Hoge-resolutie afbeeldingen van CX400BT True Wireless  kunnen worden gedownload op: https://sennheiser-brandzone.com/c/2047/MnLmzzdE

Hoge-resolutie afbeeldingen van MOMENTUM True Wireless 2 kunnen worden gedownload op: https://sennheiser-brandzone.com/c/377/ExGNjKpq


Ann Vermont Communications Manager Southern and Western Europe, Sennheiser France

 

 

 


Story image

Persbericht_App Smart Control voor Apple Watch 20210107_Sennheiser_AppleWatch_BENL.docx - 14 KB