Skip to Content
Sennheiser maakt collectie in-ear monitoringoplossingen compleet met IE 100 PRO en IE 100 PRO Wireless
back

Sennheiser maakt collectie in-ear monitoringoplossingen compleet met IE 100 PRO en IE 100 PRO Wireless

Amsterdam, 5 Maart 2021 – Als muziek je beroep en je passie is, dan zijn Sennheisers nieuwe IE 100 PRO Wireless in-ears je op het lijf geschreven: verleg je geluidsgrenzen! Haal monitoringgeluid van topkwaliteit recht van het podium naar de straat, dankzij de integratie van een Bluetooth®-connector, die je kunt uitwisselen met je reguliere kabels. Beluister playlists, bel of bekijk video's: de AptX™ Low Latency-codec zorgt in alle omstandigheden voor perfect synchroon beeld en geluid. De Bluetooth-connector beschikt over een ingebouwde microfoon, een afstandsbediening voor zowel muziek als bellen en tot tien uur batterijduur. De IE 100 PRO is ook individueel verkrijgbaar voor het betere podiumwerk, waar hij blijft verbazen met een paar slimme extraatjes...

Ngoc Anh Nguyen is een performer, songwriter en producer die zowel professioneel als privé op haar IE 100 PRO Wireless in-ears vertrouwt

Haarfijn monitoren én genieten van muziek 

Als je muziek maakt, is absolute controle essentieel en bepalend voor een geslaagd optreden. De IE 100 PRO in-ears - opvolger van de IE 40 PRO - bieden een natuurlijk, warm en haarfijn af te stellen monitoringgeluid waarmee je eenvoudig elke nuance uit je optreden kunt halen.  

Dankzij de meegeleverde oordopjes van silicoon en geheugenschuim passen de in-ears zich perfect aan je gehoorkanaal aan. Zo comfortabel dat het bijna lijkt alsof ze op maat gemaakt zijn. De dopjes zitten lekker, net strak genoeg, met een pasvorm met subtiel profiel.  

Het verstevigde oorhaakje met zijn uitgekiende, break-proof connector (patent pending) zorgen ervoor dat het kabeltje tijdens je optreden of vertolking niet onverwacht losschiet. Het setje wordt geleverd in een zachte etui, met reinigingskit.  

De in-ears zijn beschikbaar in het zwart, transparant en rood. 

De IE 100 PRO heeft een pasvorm met een subtiel profiel en een verstevigd oorhaakje 

“Wie voor de IE 100 PRO Wireless kiest, krijgt eigenlijk een unieke twee-in-één-oplossing,” zegt productmanager Gunnar Dirks. “Naast de standaardaccessoires komt de IE 100 PRO Wireless ook met  een IE PRO bluetooth Connector. Je unplugt het standaardkabeltje, vervangt het door het semi-draadloze, lichtgewicht kabeltje en je geniet op slag van adembenemende audio met alle vrijheid van een Bluetooth-verbinding!” Verder bevat het pakket ook een USB-C-kabeltje waarmee je de Bluetooth-connector in anderhalf uur volledig oplaadt.  

Wanneer het kabeltje vervangen door de IE PRO BT Connector, ontpopt de IE 100 PRO zich tot je nieuwe beste luistervriend voor alle dag! 

Wat die slimme extraatjes betreft …  

Hoewel de IE 100 PRO dezelfde transducer- en frequentierespons heeft als zijn voorganger, is hij nu uitgerust met hetzelfde connectortype en slim interne kabelkanaal als de IE 400 PRO en IE 500 PRO.  

“Door met één connectorplatform te werken, kunnen gebruikers nu gewoon hun favoriete kabeltje kiezen, los van het model dat ze bezitten,” zegt Gunnar Dirks. “Mensen met een IE 500 PRO kunnen bijvoorbeeld nu ook een IE PRO BT Connector aanschaffen om met hun professionele in-ears van draadloze muziek te genieten. Bovendien bieden we met de IE PRO Mono Cable nu ook een nieuwe broadcastoplossing aan.” 

Alle kabels voor de IE PRO-reeks zijn nu compleet uitwisselbaar met alle andere modellen. In beeld: de nieuwe, low-noise IE PRO Mono Cable voor broadcasttoepassingen
Alle kabels voor de IE PRO-reeks zijn nu compleet uitwisselbaar met alle andere modellen. In beeld: de nieuwe, low-noise IE PRO Mono Cable voor broadcasttoepassingen  

De nieuwe IE PRO Mono Cable is een gedraaide kabel die uitstekende onderdrukking van structuurgeluid biedt. Het kabeltje kan aangesloten worden op het rechter- of linkeroortje, als enkelzijdige broadcastoplossing voor livemoderatie, correspondenten en ENG-toepassingen. Bij een stereosignaal wordt het linkse kanaal doorgestuurd.  

De professionele keuze 

PRO in-ears, alle info op een rijtje 

Story image

Overzicht van alle kabels, apart beschikbaar als accessoires 

Story image

Voor uw sociale mediakanalen:  

Aanbevolen door artiesten: Sennheisers nieuwe IE 100 PRO Wireless in-ears halen monitoringgeluid naar de straat. #IE100PRO #Sennheiser #IEM 

 

Technische gegevens 

IE 100 PRO (met rechte IE 100 PRO-kabel) 

Frequentierespons: 20 Hz tot 18 kHz 

Geluidsdruk (SPL): 115 dB (1 kHz / 1 VRMS) 

THD: < 0.1% (1 kHz, 94 dB) 

Impedantie: 20 ohm 

 

IE PRO BT Connector 

Gewicht: 14g 

USB Standaard: Type C 

Batterijduur: tot 10 uur, SBC 

Ondersteunde profielen: A2DP, AVRCP, HSP, HFP 

Bluetooth-versie: 5.0 

Codecs: SBC, AAC, AptX™, AptX™ Low Latency  

Ann Vermont Communications Manager Europe, Sennheiser France