Skip to Content
Eenvoudige en doeltreffende audio-oplossing voor vloggers en podcasters
back

Eenvoudige en doeltreffende audio-oplossing voor vloggers en podcasters

Sennheiser XS Lav reversmicrofoons voor contentontwikkeling

Amsterdam, 7 april 2021 – Sneller en eenvoudiger hoogwaardige stemgeluid toevoegen aan je video’s kan waarschijnlijk niet: speld de nieuwe XS Lav-reversmicrofoon, ook wel dasspeldmicrofoon, van Sennheiser op waar je hem nodig hebt, sluit hem aan op je mobiele apparaat of je computer en actie! Of je nu gaat podcasten, een voice-over opneemt, iemand interviewt of vlogt, deze omnidirectionele reversmicrofoon levert je een helder en natuurlijk geluid. Hij is verkrijgbaar als XS Lav Mobile met TRRS-aansluiting, XS Lav USB-C met USB-C-aansluiting en XS Lav USB-C Mobile Kit met een extra Manfrotto PIXI Mini Tripod en Sennheiser Smartphone Clamp.  

“Eenvoudige, praktische geluidsopname en een duidelijk merkbare verbetering van de geluidskwaliteit – dat is wat de XS Lav-familie je biedt”, stelt Nicole Fresen, Product Manager bij Sennheiser. “Deze microfoons worden onmisbaar voor de audio in de content die jij creëert.”  

 

XS Lav Mobile (TRRS-aansluiting)                             XS Lav USB-C
XS Lav Mobile (TRRS-aansluiting) ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ XS Lav USB-C

 

XS Lav USB-C Mobile Kit
XS Lav USB-C Mobile Kit

Speld hem op als een professional  

Een beter geluid is een van de efficiëntste manieren om de algemene kwaliteit van je content op te krikken. Omdat de ingebouwde microfoons van mobiele apparaten en laptops opgesloten zitten in de behuizing van het toestel en niet alleen jouw stem, maar ook omgevingsgeluid opvangen, presteren ze gewoon niet goed genoeg. Als je consistente geluidsniveaus en kwaliteit wilt, moet je de hele tijd op dezelfde afstand van je toestel blijven staan.  

Een externe microfoon uit de XS Lav-familie toont meteen welk verschil een reversmicrofoon kan maken. Door de microfoon dichter bij de geluidsbron te plaatsen, kun je je stem isoleren en storende achtergrondgeluiden uit de omgeving dempen. Ondanks de kabel geeft de microfoon je meer vrijheid om te bewegen vóór de camera zonder dat het geluid daaronder lijdt. Zo gaan je kijkers met plezier naar je luisteren. 

Discreet en doeltreffend: de XS Lav-microfoons verbeteren de geluidskwaliteit en bieden een professionele look-and-feel 
Discreet en doeltreffend: de XS Lav-microfoons verbeteren de geluidskwaliteit en bieden een professionele look-and-feel 

Omdat we omnidirectionele reversmicrofoons allemaal kennen van professionele uitzendingen, klink je niet alleen beter, maar zie je er ook professioneel uit wanneer je ze discreet bevestigt aan je kleding.  

 Eenvoudig en effectief 

De XS Lav is gebruiksvriendelijk: je smartphone of computer voedt hem en schakelt automatisch van de ingebouwde microfoon over op de externe. Je hoeft alleen de 2 m lange kabel in je apparaat te steken en je bent klaar om op te nemen. En met de meegeleverde adapter van USB-C naar USB-A sluit je je XS Lav ook aan op oudere producten. 

XS Lav is ideaal om podcasts op te nemen met je laptop. 
XS Lav is ideaal om podcasts op te nemen met je laptop. 

Versies, accessoires, prijzen 

Alle XS Lav-microfoons omvatten standaard een microfoonclip, een verwijderbaar schuimrubberen windscherm en een tasje met trekkoord. De XS Lav USB-C Mobile Kit omvat ook nog een Sennheiser Smartphone Clamp en een Manfrotto PIXI Mini Tripod.  

XS Lav Mobile (met TRRS-plug): 49 EUR (adviesprijs), 43 GBP (MSRP), 49.95 USD (MAP)

XS Lav USB-C: 59 EUR (adviesprijs), 52 GBP (MSRP), 59,95 USD (MAP)

XS Lav USB-C Mobile Kit: 99 EUR (adviesprijs), 87 GBP (MSRP), 99,95 USD (MAP)

 

Handige links 

Video XS Lav 

Download productfoto’s in hoge resolutie  

Download applicatiefoto’s in hoge resolutie 

 

 


Ann Vermont Communications Manager Europe, Sennheiser France
Ellen van Wijk TEAM LEWIS

 


Sennheiser Wired Lavalier Mics_BENL.docx 240 KB

 

 

Over Sennheiser

Over het Merk Sennheiser 

Wij leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die een verschil kunnen maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden - dat is waar het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar voor staat. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, conferentiesystemen, streaming-technologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser electronic GmbH & Co. KG, worden de activiteiten met consumentenapparatuur zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakverbeterde hearables beheerd door Sonova Holding AG onder de licentie van Sennheiser. 


www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com