Skip to Content
IFA 2019 Press Kit
back

IFA 2019 Press Kit

Hoor het verschil met Sennheiser

Van 6 tot en met 11 september vindt in Berlijn de IFA plaats. Tijdens deze beurs presenteert de industrie zijn nieuwste innovaties op het gebied van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Audiospecialist Sennheiser, IFA's Global Audio Partner 2019, introduceert zijn nieuwste producten die adembenemend geluid, vakmanschap en smartfuncties combineren om zo een unieke luisterervaring te creëren.

Hieronder treft u de Sennheiser Press Kit aan:

Derde generatie van geweldig geluid: Sennheiser introduceert nieuwe MOMENTUM Wireless

Upgrade naar een slimmere reiservaring: Sennheiser introduceert de PXC 550 II Wireless

Rewriting the Immersive Audio Rulebook: Sennheiser’s AMBEO Soundbar receives prestigious EISA Award

Global Audio Partnership: Sennheiser will be the Global Audio Partner to IFA in 2019

Op de IFA 2019, introduceert Sennheiser de derde generatie van de premium MOMENTUM-hoofdtelefoonlijn, genaamd de MOMENTUM Wireless. Daarnaast onthult de audiospecialist de PXC 550-II Wireless. In de stand van Sennheiser ervaren bezoekers de AMBEO soundbar. Deze soundbar levert verbluffend meeslepend 5.1.4-geluid vanuit het all-in-one apparaat.

Bovendien presenteert  Sennheiser innovatieve Augmented Audio-applicaties op een speciale AMBEO stand op IFA NEXT in hal 26. Bezoekers beleven hier spannende demonstraties van Mixed Reality. Tot slot neemt Sennheiser deel aan het Experience Pattern op IFA + Summit op 9 september. De audiospecialist gaat in gesprek over Digital Immortality- How conversational bots will give us a voice, dead or alive- door Véronique Larcher, Director AMBEO Immersive Audio bij Sennheiser.

 

Om het verschil te horen bezoek Sennheiser in hall 1.2 | booth 220.


 

Contacts
Over Sennheiser

Het doel om de toekomst van audio te vormgeven en unieke geluidservaringen voor klanten te creëren brengt de medewerkers en partners van Sennheiser wereldwijd samen. Vanaf de oprichting in 1945 behoort Sennheiser tot één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van hoofdtelefoons, microfoons en draadloze transmissiesystemen. Sinds 2013 staan Daniel Sennheiser en Dr. Andreas Sennheiser aan het roer, de derde generatie van de Sennheiser-familie die het bedrijf runt. De Sennheiser Groep genereerde in 2019 een totale omzet van €756,7 miljoen. www.sennheiser.com

Imprint

Privacy