Music & Entertainment

Sennheiser hoofdtelefoons zijn duurzaam en gemaakt voor diegenen on the move - ontworpen om uitstekende geluidskwaliteit te leveren terwijl ze ook comfortabel zijn voor lange draag-periodes. Een lange reis klonk nooit beter!

Geluid van Sennheiser-kwaliteit voor onderweg.

Dankzij online diensten is het tegenwoordig gemakkelijker dan ooit om onderweg van je favoriete muziek en films te genieten - net zoals thuis! Daarom zou je mobiele hoofdtelefoon net zo goed moeten klinken als degene die je thuis gebruikt. Maar omdat je hem buiten gebruikt, moet hij wel stevig genoeg zijn en ook bij je persoonlijke stijl passen. Sennheiser creëert al lange tijd geweldige hoofdtelefoons voor mobiel gebruik. Je kunt er dus zeker van zijn dat "perfecte stijl" niet alleen het uiterlijk betreft.

Wat "mobiel" voor jou ook betekent - de trein, de straat, of in de sportschool - Sennheiser biedt precies wat jij onderweg nodig hebt. Het portfolio beslaat alles van volledig circumaurale hoofdtelefoons tot ultra-lichtgewichte oordopjes. Geluidstechnisch open of gesloten - en sommige zijn ook beschikbaar met Bluetooth®. Je zult hoe dan ook genieten van het legendarische Sennheiser-geluid.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.