Twee keer zo veel kanalen. Hetzelfde vertrouwen.

Update 3.0 van de firmware, met nieuwe modus voor verbeterde spectrumefficiëntie.

Digital 6000 werd uitgebreid met een belangrijke functie: de nieuwe Link Density-modus verdubbelt het aantal mogelijke kanalen. Zo staan voor ongeacht welk formaat van productie bijkomende frequentieopties ter beschikking, ook in een zeer moeilijk en overvol frequentiespectrum. De nieuwe modus werkt met alle componenten van de reeks. de LD-modus zal ter beschikking worden gesteld via een update van de firmware.

Eenvoudig, gemakkelijk en efficiënt

Het moet gewoon werken. Ongeacht de toepassing, onder een kostuum, in extreem bewegende omgevingen, waar gezweet wordt, in studio’s, op podia … We hebben de LD-modus ontwikkeld om te schitteren, ook in extreme scenario’s. Onze technologie bewijst zichzelf en niet in laboratoriumomstandigheden maar in reële producties en op podia wereldwijd.

Eenvoudig, gemakkelijk en efficiënt

Onder de motorkap

We hebben voor de Link Density-modus de kanaalcapaciteit geoptimaliseerd, door gebruik te maken van een nieuw ontwikkelde Sennheiser Performance Audio Codec (SePAC). De kanaalafstand werd verkleind tot 200 kHz, in gelijke tussenafstanden, zodat nu binnen 1 MHz bandbreedte 5 kanalen mogelijk worden. Dit nieuwe evenwicht tussen behoeften en prestaties biedt bijkomende mogelijkheden om tegemoet te komen aan de uitdagingen van nog meer toepassingsscenario’s.

Onder de motorkap

De nieuwe flexibiliteit: niet moeten kiezen tussen efficiënt en briljant

De nieuwe D6000 Link Density-modus biedt je het beste van twee werelden. Je hebt nu de volledige controle over bereik, aantal kanalen en doorvoer, volgens de behoeften van je toepassing. Je beschikt ook in de meest uitdagende omgevingen over de grootst mogelijke flexibiliteit.

De nieuwe flexibiliteit: niet moeten kiezen tussen efficiënt en briljant