MobileConnect Manager
De MobileConnect Manager maakt het beheer en de schaalbaarheid van uw MobileConnect-systeem eenvoudig. Het is het centrale punt voor het beheer van al uw MobileConnect Stations in het netwerk.
Artikel nr. uid

De MobileConnect Manager is een van de drie hoofdcomponenten van MobileConnect en het centrale punt waarvandaan u al uw MobileConnect Stations kunt beheren. De Manager is een gratis softwareprogramma dat op een server op locatie kan worden geïnstalleerd om MobileConnect Stations op afstand te beheren en bij te werken. Het heeft een overzichtelijke gebruikersinterface en kan door meerdere gebruikers worden gebruikt, bijvoorbeeld als de systeembeheerder toegang moet verlenen aan een integrator.

Het gebruik van de MobileConnect Manager is optioneel. Het programma is speciaal ontwikkeld om MobileConnect met vijf of meer MobileConnect Stations te gebruiken. Als dit niet nodig is, kan MobileConnect ook worden gebruikt in de zogenaamde Standalone Mode. In deze modus kunnen afzonderlijke MobileConnect Stations worden gebruikt en beheerd via een lokale webinterface.

  • Installatie op een server op locatie

  • Scheiden van streaming- en besturingsnetwerk mogelijk

  • Zeer schaalbaar: extra stations kunnen gemakkelijk aan het systeem worden toegevoegd

  • Complete pakket aan MobileConnect-functies, bijv. software-updates in de cloud

  • Geeft app-gebruikers toegang tot streamingkanalen via een automatische zoekfunctie naar diensten

  • Automatiseren van processen via MobileConnect API

  • QR-codes voor streamingkanalen weergeven op bewegwijzeringsdisplays in de ruimte

  • Verschillende gebruikersrollen met verschillende toegangsrechten

Microphone Guide

Microphone Guide

The best tools make your life dramatically easier and help you solve problems, not create more. Find the right mic in our business solutions portfolio to make collaboration and learning easier – download the Business Communication Mic Guide now. Meer

Newsletter subscription

Beoordelingen
Be the first to write a review.

Specifications
Wat zit erbij
Support
Contacteer ons
Product Support Phone

036-5358444