MobileConnect App
Met de MobileConnect-app kunt u gemakkelijk toegrijpen op al uw MobileConnect-audiostreams. Gebruikers hoeven alleen maar de gratis app te installeren en het gewenste kanaal te kiezen om te beginnen met het streamen van realtime audio in eersteklas audiokwaliteit.
Artikel nr. uid

De MobileConnect-app is een van de drie hoofdcomponenten van MobileConnect en fungeert als ontvanger voor al uw MobileConnect-audiostreams. Door het strakke en aantrekkelijke ontwerp is de app voor iedereen gemakkelijk te gebruiken en dankzij de ondersteuning voor schermlezers voor zowel iOS als Android kunnen ook slechtzienden en blinden de app gebruiken. Aangezien mensen verschillende voorkeuren en behoeften hebben op het gebied van gehoor, hebben wij de zogenaamde persoonlijke hoorassistent in het leven geroepen. Hiermee kunnen gebruikers het geluid aanpassen en wordt de spraakverstaanbaarheid verbeterd.
Aangezien veel bluetoothapparaten nog steeds voor extra audiovertraging zorgen, raden wij aan om een bedraad hoortoestel te gebruiken of een inductielus op de telefoon aan te sluiten.
De app is gratis en bevat geen reclame. We nemen de privacy van onze gebruikers en klanten bovendien zeer serieus. Dit demonstreren we onder mee door de toegang tot streamingkanalen via QR- en pincodes te beschermen en het traceren van gegevens tot een absoluut minimum te beperken.

Downloaden (iOS): Link

Downloaden (Android): Link

  • Ondersteund en persoonlijk luisteren via wifi

  • Eersteklas audiokwaliteit overal in de kamer

  • Live audiostreaming met Lip Sync-functie

  • Bring your own device (BYOD): audiostreaming naar uw eigen iOS- en Android-toestel

  • Hygiënisch gebruik dankzij BYOD

  • Ondersteuning voor schermlezers voor personen met een visuele beperking

  • Persoonlijke hoorassistent voor een hoorervaring op maat

  • Kanalenlijst met zoekfunctie

  • QR-codescanner voor toegang tot streamingkanalen

Microphone Guide

Microphone Guide

The best tools make your life dramatically easier and help you solve problems, not create more. Find the right mic in our business solutions portfolio to make collaboration and learning easier – download the Business Communication Mic Guide now. Meer

Newsletter subscription

Beoordelingen
Be the first to write a review.

Specifications
Wat zit erbij
Support
Contacteer ons
Product Support Phone

036-5358444