Luisterhulp via wifi voor audio op de hele campus

Sennheiser MobileConnect streamt audio live en in superieure kwaliteit via wifi naar alle mobiel apparaten van studenten en toehoorders. 

App downloaden


Dit is een gebruiksvriendelijk, intuïtief luisterhulpsysteem volgens het 'bring your own device'-principe. De nieuwe generatie MobileConnect bestaat uit drie componenten: het MobileConnect Station, de MobileConnect Manager-software en de MobileConnect-app (iOS en Android) voor gebruik op smartphones van studenten. 

Functies

Superieure audio

 • Se icon like outline 3x

Luisterhulp vereist verbindingen met geringe vertraging. MobileConnect maakt transmissie met geringe vertraging naar mobiele apparaten mogelijk. Het biedt realtime audiostreams met hoge geluidskwaliteit en perfect verstaanbare spraak. De integratie met bestaande netwerken maakt
luisterhulp altijd en overal mogelijk.

Personal Hearing Assistant

 • Se icon touch control 3x

Met de Personal Hearing Assistant kunnen gebruikers het audiosignaal perfect aanpassen aan hun individuele wensen en gehoor. De touchscreenbediening maakt het gebruik gemakkelijk en intuïtief. De Hearing Assistant maakt spraak beter verstaanbaar en biedt superieure geluidskwaliteit.

Integratie en bediening

 • Se icon double check 3x

MobileConnect laat zich gemakkelijk integreren in bestaande netwerk- en audio-infrastructuren. Het hele systeem is gemakkelijk te installeren en te beheren met de MobileConnect Manager.

Bring your own device

 • Se icon mobile phone 3x

Studenten en toehoorders gebruiken hun eigen apparaat als ontvanger. Er is geen extra hardware nodig. Voor gebruikers is het vertrouwde apparaat gebruiksvriendelijk. Beheerders hoeven zich niet bezig te houden met beheer en onderhoud van apparaten. De totale eigendomskosten blijven tot een minimum beperkt.

QR-codescanner

 • Se icon qr code 3x

De gebruiker kan het kanaal instellen door een kanaal-ID in te voeren of een QR-code te scannen.

Unicast-zendtechnologie

 • Se icon wifi signal 3 3x

MobileConnect met het verzenden van audio over wifi naar alle smartphones (iOS en Android) mogelijk.

Compatibel met
Hoofdtelefoons 
Gehoorapparaten
Cochleaire implantaten

Personal Hearing Assistant

De Personal Hearing Assistant laat gebruikers het audiosignaal aan hun persoonlijke gehoorbehoeften aanpassen, maakt spraak beter verstaanbaar en verhoogt de geluidskwaliteit. De intuïtieve touchscreenbediening biedt slechthorenden gemakkelijk toegankelijke luisterhulp.

Personal Hearing Assistant

Netwerkintegratie op de hele campus

Het systeem is ontworpen als luisterhulpoplossing voor de hele campus.

De MobileConnect Manager

De MobileConnect Manager is de back-end van het systeem. Deze wordt geïnstalleerd op lokale serverhardware. De manager fungeert als enkel beheerpunt voor alle MobileConnect Stations. Alle stations in het netwerk kunnen de manager automatisch detecteren en zich aanmelden. Via de instellingen kunnen onder andere kanaalconfiguraties, audio-ingangen en het genereren van QR-codes worden geregeld.

De MobileConnect Manager

Het MobileConnect Station

Het MobileConnect Station ondersteunt maximaal 100 gelijktijdige clients.

Het MobileConnect Station

Een enkele apparaat, talloze mogelijkheden.

Het ½ (halve) 19-inch MobileConnect Station verwerkt de audio. Het kan overal in het netwerk worden geïnstalleerd, zoals in collegezalen, bij een centrale server of in een mediaruimte. Dankzij Power over Ethernet is het station eenvoudig te installeren en ideaal voor gebruik in een serverrack. Het beschikt over twee XLR-in- en -uitgangen plus Dante™-ingangen.

Een enkele apparaat, talloze mogelijkheden.

Our success stories

Downloads

 • Digital Brochures
  • Digital Brochure MobileConnect (2.8 MB) Download

 • User Guide & Documentation
  • User Guide & Documentation - MobileConnect Download

 • Privacy & Cookies
  • Privacy and Cookies - MobileConnect Download

 • Terms of Use
 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity - MobileConnect Station (890 KB) Download

 • Specificatiefiiches
  • MobileConnect systeemspecificatie (250 KB) Download

Neem contact op

Sennheiser MobileConnect - het innovatieve systeem voor toegankelijk horen in theater, opera en musical. Vul het formulier vandaag nog in om achter te komen hoe MobileConnect toegang geeft voor een nieuw publiek.