Luisterhulp via wifi voor audio op de hele campus

Sennheiser MobileConnect streamt audio live en in superieure kwaliteit via wifi naar alle mobiel apparaten van studenten en toehoorders. 

App downloaden


Dit is een gebruiksvriendelijk, intuïtief luisterhulpsysteem volgens het 'bring your own device'-principe. De nieuwe generatie MobileConnect bestaat uit drie componenten: het MobileConnect Station, de MobileConnect Manager-software en de MobileConnect-app (iOS en Android) voor gebruik op smartphones van studenten. 

Functies

Superieure audio

 • Se icon like outline 3x

Luisterhulp vereist verbindingen met geringe vertraging. MobileConnect maakt transmissie met geringe vertraging naar mobiele apparaten mogelijk. Het biedt realtime audiostreams met hoge geluidskwaliteit en perfect verstaanbare spraak. De integratie met bestaande netwerken maakt
luisterhulp altijd en overal mogelijk.

Personal Hearing Assistant

 • Se icon touch control 3x

Met de Personal Hearing Assistant kunnen gebruikers het audiosignaal perfect aanpassen aan hun individuele wensen en gehoor. De touchscreenbediening maakt het gebruik gemakkelijk en intuïtief. De Hearing Assistant maakt spraak beter verstaanbaar en biedt superieure geluidskwaliteit.

Integratie en bediening

 • Se icon double check 3x

MobileConnect laat zich gemakkelijk integreren in bestaande netwerk- en audio-infrastructuren. Het hele systeem is gemakkelijk te installeren en te beheren met de MobileConnect Manager.

Bring your own device

 • Se icon mobile phone 3x

Studenten en toehoorders gebruiken hun eigen apparaat als ontvanger. Er is geen extra hardware nodig. Voor gebruikers is het vertrouwde apparaat gebruiksvriendelijk. Beheerders hoeven zich niet bezig te houden met beheer en onderhoud van apparaten. De totale eigendomskosten blijven tot een minimum beperkt.

QR-codescanner

 • Se icon qr code 3x

De gebruiker kan het kanaal instellen door een kanaal-ID in te voeren of een QR-code te scannen.

Unicast-zendtechnologie

 • Se icon wifi signal 3 3x

MobileConnect met het verzenden van audio over wifi naar alle smartphones (iOS en Android) mogelijk.

Compatibel met
Hoofdtelefoons 
Gehoorapparaten
Cochleaire implantaten

Personal Hearing Assistant

De Personal Hearing Assistant laat gebruikers het audiosignaal aan hun persoonlijke gehoorbehoeften aanpassen, maakt spraak beter verstaanbaar en verhoogt de geluidskwaliteit. De intuïtieve touchscreenbediening biedt slechthorenden gemakkelijk toegankelijke luisterhulp.

Personal Hearing Assistant

Flexibele netwerkintegratie

Dankzij de verschillende integratiestanden kan MobileConnect op een flexibele manier geïntegreerd worden in elke IT-infrastructuur.

MobileConnect Manager

In de Manager-stand is de MobileConnect Manager het centrale beheerstation voor alle MobileConnect Stations. Deze stand is aan te raden wanneer u met meerdere stations werkt en biedt u de grootste opschaalbaarheid voor professionele IT-infrastructuren.

MobileConnect Manager

Standalone-stand

Als een alternatief op het gebruik als MobileConnect Manager kunnen de individuele MobileConnect Stations ook los gebruikt worden in de Standalone-stand. Dit vergemakkelijkt de netwerkintegratie en is een goede oplossing bij een beperkte IT-infrastructuur.

Standalone-stand

MobileConnect Station

Het MobileConnect Station is de hardware-component van het MobileConnect Systeem. Het is voorzien van Power over Ethernet, waarbij de kabel zowel stroom als data levert, XLR en Dante™. Het kan op elke locatie van het netwerk geïnstalleerd worden, zoals in de zaal of in een centrale serverruimte.

Meer informatie hier
MobileConnect Station

Seminar June 15, 2021 - MobileConnect - Personal Listening Solution

Seminar June 15, 2021 - MobileConnect - Personal Listening Solution

MobileConnect integrates into existing network infrastructure and creates audio streams transported to the MobileConnect app over the WiFi network. In this online seminar, we’ll give a full overview of the system and discuss how it can be implemented as a next generation assistive listening system, or provide high quality audio streaming for countless applications. Meer

Our success stories

Downloads

 • Digital Brochures
  • Digital Brochure MobileConnect (2.8 MB) Download

 • User Guide & Documentation
  • User Guide & Documentation - MobileConnect Download

 • Privacy & Cookies
  • Privacy and Cookies - MobileConnect Download

 • Terms of Use
 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity - MobileConnect Station (890 KB) Download

 • Specificatiefiiches
  • MobileConnect systeemspecificatie (250 KB) Download

Neem contact op

Sennheiser MobileConnect - het innovatieve systeem voor toegankelijk horen in theater, opera en musical. Vul het formulier vandaag nog in om achter te komen hoe MobileConnect toegang geeft voor een nieuw publiek.