Perskit: Sennheiser 75 jaar

Perskit: Sennheiser 75 jaar

Dit jaar viert Sennheiser zijn 75e verjaardag!

Sinds de oprichting heeft Sennheiser een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de toekomst van audio en het creëren van unieke geluidservaringen voor klanten. Tijdens dit jubileumjaar geeft Sennheiser mensen die gebruikmaken van Sennheiser een podium. Ook zullen alle Sennheiser-fans worden bedankt met spannende promoties, wedstrijden en speciale edities.

Lees hier het persbericht.

75 magische momenten

Story image

75 verhalen beschrijven 75 magische momenten uit het verleden en het heden - samen bieden ze een unieke kijk in de wereld van Sennheiser. Deze verhalen van medewerkers, klanten, vrienden en fans zijn te vinden op de Sennheiser-jubileumwebsite. Hier kun je twee voorbeeldverhalen lezen:

Rebecca Waterbury is a manager at Sennheiser's San Francisco store. She talks about being adaptable and how Sennheiser takes care of its employees. Read her story here (EN).

Dr. Volker Schmitt is responsible for Customer Development and Application Engineering at Sennheiser and was on site at the Eurovision Song Contest 2019 in Tel Aviv. He talks about the political tensions and how bridges were built behind the scenes. Read his story here.

All stories can be read here (EN).

 

Onze geschiedenis - 75 jaar fantastische geluidservaringen

Story image

Het Duitse bedrijf werd in 1945 opgericht door Prof. Dr. Fritz Sennheiser en het is tot op de dag van vandaag een onafhankelijk familiebedrijf. Sinds 2013 leiden Dr. Andreas Sennheiser en Daniel Sennheiser het onafhankelijke familiebedrijf als co-CEO's.

Go to Press Release (EN).

 

Verjaardagspromoties en speciale edities

Story image

Gedurende het jubileumjaar biedt Sennheiser speciale edities, spannende promoties en een verjaardag voor de fans. Voor professionele klanten zijn er elke maand speciale aanbiedingen voor geselecteerde microfoons, draadloze systemen en professionele hoofdtelefoons.

Go to Press Release (EN).

Max van de Riet Omnicom Public Relations Group

 

Corporate
Over Sennheiser

Sennheiser opgericht in 1945 viert dit jaar zijn 75e verjaardag. Vormgeven aan de toekomst van audio en het creëren van unieke geluidservaringen voor klanten – dit doel brengt wereldwijd medewerkers en partners van Sennheiser bijeen. Sinds de oprichting in 1945 behoort Sennheiser tot één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van hoofdtelefoons, microfoons en draadloze transmissiesystemen. Sinds 2013 wordt Sennheiser geleid door Dr. Andreas Sennheiser en Daniel Sennheiser, de derde generatie van de familie Sennheiser die het bedrijf runt. De Sennheiser Groep genereerde in 2018 een totale omzet van €710.7 miljoen. www.sennheiser.com

Imprint

Privacy

Sennheiser
Tunerstraat 2
1322 CA Almere
Nederland