DIT IS JOUW SENNHEISER-TEAM

DIT IS JOUW SENNHEISER-TEAM

Sennheiser viert zijn 75e verjaardag!

Marlow/Wedemark, 4 maart, 2020 – Dit jaar viert Sennheiser een speciaal jubileumjaar, want de audiospecialist wordt 75! Sinds de oprichting heeft Sennheiser een belangrijke rol gespeeld in het vormgeven van de toekomst van audio en het creëren van unieke geluidservaringen voor klanten. Tijdens dit jubileumjaar geeft Sennheiser mensen die gebruikmaken van Sennheiser een podium. Ook zullen alle Sennheiser-fans worden bedankt met spannende promoties, wedstrijden en speciale edities.

 “We zijn erg blij om dit jaar ons jubileum te kunnen vieren. Het is een viering van onze 75-jarige geschiedenis, die niet alleen is gevormd door ideeën en innovaties, maar ook door uitdagende projecten aan te gaan en meerdere successen te behalen. Bovendien vieren we het geweldige geluid en onze passie voor het vak”, aldus Dr. Andreas Sennheiser, co-CEO van Sennheiser, die samen met zijn broer Daniel Sennheiser de derde generatie van het familiebedrijf leidt. "Die passie drijft ons nog steeds: we innoveren voortdurend technologieën en producten om geluid te creëren dat onze klanten kunnen voelen in plaats van alleen maar te horen."

Het creëren van fantastische geluidservaringen - dat is waar Sennheiser-werknemers over de hele wereld het liefst voor werken. “Net zoals ons team tijdens een concert onvergetelijke podiumuitvoeringen mogelijk maakt, brengt ons Sennheiser-team ideeën tot leven. Daarom is ‘Dit is jouw Sennheiser-team’ (This is Your Crew) hét perfecte motto voor ons jubileumjaar”, legt Daniel Sennheiser, co-CEO van Sennheiser uit. "Juist dit jaar willen we de verhalen van de mensen die meestal niet in de schijnwerpers staan ​​- onze klanten, partners, artiesten, vrienden en vooral onze werknemers - een podium geven."

75 magische momenten

Story image

75 verhalen beschrijven 75 magische momenten uit het verleden en het heden - samen bieden ze een unieke kijk in de wereld van Sennheiser. Deze verhalen van medewerkers, klanten, vrienden en fans zijn te vinden op de Sennheiser-jubileumwebsite: www.sennheiser.com/75years. Bezoekers van de website kunnen de verhalen ontdekken via tekst, video of als audio. Het hele jaar door biedt de website ook nieuwe dingen om te ontdekken - van historische mijlpalen tot jubileumpromoties en speciale editieproducten.

Deel je felicitaties en maak kans op een Sennheiser-hoofdtelefoon

Story image

Iedereen die zijn eigen persoonlijke Sennheiser-moment of jubileumfelicitatie wil delen kan dit doen op de jubileumwebsite of via Instagram of Twitter met de hashtag #Sennheiser75. Alle deelnemers worden onderdeel van de ‘Birthday Wishes World Map’ en maken zo automatisch kans op het winnen van een ​​Sennheiser-hoofdtelefoon.

 

Verjaardagspromoties en speciale edities

Gedurende het jubileumjaar biedt Sennheiser speciale edities, spannende promoties en een verjaardag voor de fans. Voor professionele klanten zijn er elke maand speciale aanbiedingen voor geselecteerde microfoons, draadloze systemen en professionele hoofdtelefoons. In maart is dit het ew IEM G4-Twin in-ear monitoringssysteem en de ew 112P G4 lavalier microfoonset. Er zullen ook speciale aanbiedingen zijn voor muziekliefhebbers, onder meer uit het high-end assortiment van Sennheiser, zoals de HD 820 in combinatie met de HDV 820. Bovendien worden er tijdens het jubileumjaar verschillende speciale ‘75 years’-edities gelanceerd. Met zo veel goede redenen om de jubileumwebsite te bekijken, is het zeker de moeite waard om deze regelmatig opnieuw te bezoeken om te voorkomen dat je niks mist!

 

 75 jaar fantastische geluidservaringen

Sinds de oprichting is Sennheiser altijd gedreven geweest door een fascinatie voor innovatie. Dat baanbrekende ethos is van generatie op generatie doorgegeven. “Toen onze grootvader Fritz Sennheiser in 1945 Sennheiser oprichtte, begon hij een onderneming die vandaag een ‘start-up’ zou zijn genoemd. Het begon niet in een garage, zoals het gebruikelijke start-upverhaal, maar in een boerderij in de buurt van Hannover. Wanneer mensen ons hoofdkantoor bezoeken - waar u deze boerderij nog steeds kunt vinden - is de passie voor geluid en de wens voor nieuwe ideeën te voelen”, zegt Dr. Andreas Sennheiser.

Story image

Prof. Dr. Fritz Sennheiser ontdekte snel zakelijke groeikansen met behulp van de kennis en vaardigheden die hij in zijn eerdere wetenschappelijke carrière opdeed, om te reageren op een grote vraag naar meetapparatuur en microfoons. In 1947 betrad ‘Lab W’ de audiowereld met de lancering van zijn eerste zelfontwikkelde microfoon. Dit was slechts het begin van een verhaal over innovatie en het nastreven van nieuwe ideeën. De eerste 'shotgun'-microfoon volgde in 1956 en tien jaar later de eerste open-type hoofdtelefoon, de HD 414 bracht een revolutie teweeg in de markt.

Het jaar 1980 vormde het startpunt voor de internationalisering van het familiebedrijf onder leiding van prof. Dr. Jörg Sennheiser. De eerste dochteronderneming, Sennheiser France, werd opgericht. Tegenwoordig heeft Sennheiser wereldwijd 21 dochterondernemingen. Tijdens deze periode werden nog meer product highlights gecreëerd. De meest bijzondere creatie is 's werelds beste hoofdtelefoon - de legendarische Orpheus - in 1991. Talrijke patenten en onderscheidingen binnen de 75-jarige geschiedenis, waaronder een Emmy, een Grammy, een Scientific and Engineering Award of the Academy of Motion Picture Arts and Sciences en de Engineering Emmy's® Philo T. Farnsworth Award - bewijzen dat zowel klanten als experts de baanbrekende technologie en innovatieve geest van Sennheiser erkennen.

Sinds 2013 leiden Dr. Andreas Sennheiser en Daniel Sennheiser het onafhankelijke familiebedrijf als co-CEO's. Samen volgen zij de visie van Sennheiser om de toekomst van audio vorm te geven: “Eén ding is al die jaren hetzelfde gebleven en dat is onze ontevredenheid over de status quo, dit duwt ons altijd verder. En de wetenschap dat je een team hebt, een team, uitgerust om magische momenten te laten gebeuren, hoe uitdagend de productie ook is”, zegt Daniel Sennheiser.

Leer meer over de geschiedenis van Sennheiser.

Over Sennheiser
Sennheiser opgericht in 1945 viert dit jaar zijn 75e verjaardag. Vormgeven aan de toekomst van audio en het creëren van unieke geluidservaringen voor klanten – dit doel brengt wereldwijd medewerkers en partners van Sennheiser bijeen. Sinds de oprichting in 1945 behoort Sennheiser tot één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van hoofdtelefoons, microfoons en draadloze transmissiesystemen. Sinds 2013 wordt Sennheiser geleid door Dr. Andreas Sennheiser en Daniel Sennheiser, de derde generatie van de familie Sennheiser die het bedrijf runt. De Sennheiser Groep genereerde in 2018 een totale omzet van €710.7 miljoen.
www.sennheiser.com

Max van de Riet Omnicom Public Relations Group

Anniversary Movie: https://youtu.be/0sVH3BnCdfU


Persbericht - Sennheiser viert zijn 75e verjaardag!.docx 708 KB Persbericht - Sennheiser viert zijn 75e verjaardag!.pdf 39 KB

 

Corporate
Over Sennheiser

Sennheiser opgericht in 1945 viert dit jaar zijn 75e verjaardag. Vormgeven aan de toekomst van audio en het creëren van unieke geluidservaringen voor klanten – dit doel brengt wereldwijd medewerkers en partners van Sennheiser bijeen. Sinds de oprichting in 1945 behoort Sennheiser tot één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van hoofdtelefoons, microfoons en draadloze transmissiesystemen. Sinds 2013 wordt Sennheiser geleid door Dr. Andreas Sennheiser en Daniel Sennheiser, de derde generatie van de familie Sennheiser die het bedrijf runt. De Sennheiser Groep genereerde in 2019 een totale omzet van €756,7 miljoen. www.sennheiser.com

Imprint

Privacy

Sennheiser
Tunerstraat 2
1322 CA Almere
Nederland