Tourguide 2020-D

Informatie wordt een belevenis - doodeenvoudig.

De snelle en gemakkelijke manier voor een ​​professionele oplossing voor bezoekersbegeleiding.

UNIVERSEEL OVERTUIGEND.

Blinkt uit met een zeer eenvoudige bediening, overtuigt met professionele functionaliteiten: Het digitale systeem Tourguide 2020-D staat voor ongecompliceerde audio-oplossingen in bezoekersbegeleiding, op conferenties en voor ondersteunend luisteren.

GEWOON MEER INTUÏTIEF.

Voor de digitale Tourguide 2020-D is geen speciale technische kennis nodig. De intelligente technologie zorgt voor een absoluut eenvoudige bediening. Het systeem is snel ingesteld voor operatie, ontvangstkanalen kunnen worden gesynchroniseerd met een druk op de knop, terwijl het nog in de oplader staat. Het gehele systeem is ontworpen voor gebruiksgemak. De HDE stethoset combineert een ontvanger en een hoofdtelefoon in één apparaat. Hij schakelt automatisch aan wanneer het aan wordt gezet, en is direct klaar voor gebruik. Dat is zo simpel en intuïtief als het maar zijn kan.

GEWOON MEER INTUÏTIEF.

MAKKELIJKER TE BEGRIJPEN.

De Tourguide 2020-D werkt binnen de licentievrije ISM-frequentieband en is daarom zeer snel in te stellen, zonder ingewikkelde frequentieplanning. Automatische functies maken de installatie en bediening nog gemakkelijker. Indien nodig kunnen systeemfuncties individueel worden uitgebreid. De standaardinstelling van de frequentie presets, bijvoorbeeld, kan worden gewijzigd, en door middel van een professionele antennebeheer kan het bereik verder worden vergroot in stationaire operatie.

MAKKELIJKER TE BEGRIJPEN.

MEER FLEXIBEL INZETBAAR.

Volledige flexibiliteit voor diverse applicatie scenario's: De Tourguide 2020-D is niet alleen geschikt voor begeleiding en tolk-toepassingen, als luisterhulpmiddel in theaters of operahuizen kunnen gehoorapparaten eenvoudig worden aangesloten op het systeem. De Tourguide 2020-D is ook uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik en in de verhuur. Het systeem is snel en eenvoudig in te stellen, en kan professioneel worden uitgebreid met accessoires zoals een koffer met geïntegreerde oplaadapparatuur. Verder, worden de flexibiliteit voor elke toepassing en de eisen geleverd door de hoofdtelefoon EP 01, HP 02 en NP-02, die speciaal zijn ontworpen voor spraakweergave.

MEER FLEXIBEL INZETBAAR.

Neem contact op

Sennheiser Tourguide 2020-D - het bezoekersbegeleidingsysteem dat informatie verandert in ervaring. Vul het formulier vandaag in om erachter te komen hoe Tourguide 2020-D u kan helpen om de beste rondleidingen te creëren.

Newsletter subscription