Maak van informatie een belevenis

Audiosystemen voor rondleidingen met gids

Op rondleidingen met een gids kun je veel meer overbrengen dan alleen informatie. Emoties en belevingen bijvoorbeeld. Dan moet je wel voorzien zijn van de juiste apparatuur.

Infotainment bij uitstek

Je hebt veel te vertellen en een gigantische hoeveelheid informatie over te brengen. De bezoekersinformatiesystemen van Sennheiser helpen je dat akoestisch voor elkaar te krijgen, op veel verschillende manieren. De systemen brengen namelijk niet alleen je stem kristalhelder over aan de bezoeker, maar bieden ook mogelijkheden voor multimediatoepassingen. Bovendien kunnen ze gebruikt worden voor tolk-toepassingen of hoor- en luisterhulp. Door de combinatie van een uitmuntende audiokwaliteit in iedere omgeving, gebruiksgemak en flexibele toepassing, zijn onze bezoekersinformatiesystemen wereldwijd een akoestische maatstaf geworden.

Tourguide 2020

Dankzij digitale draadloze transmissietechnologie biedt dit bezoekersinformatiesysteem een snelle installatie en absoluut gebruiksgemak. Het is de ideale keuze voor veel toepassingen, bijv. rondleidingen met gids, hoor- en luisterhulp, en tolk-toepassingen.

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Flexibel combineerbaar
  • Zes tot acht kanalen

Tourguide 1039

Dit systeem voor bezoekersinformatie, hoor- en luisterhulp en tolk-toepassingen is een echte pro - en het is nog veelzijdig ook. Het brede ontvangstspectrum zorgt voor een hoge operationele veiligheid in iedere omgeving.

  • Natuurlijk geluid
  • Veelzijdig
  • Tot 32 parallelle kanalen