iF design award 2017 award logo
Hoofdtelefoons On Ear met mic

HD 4.20s

Met een uiterst duurzaam ontwerp en een opvouwbare hoofdband voor het eenvoudig opbergen wanneer het niet in gebruik is, is de HD 4.20s perfect voor het luisteren naar muziek en het opnemen van telefoongesprekken onderweg. De handige 1-knop slimme afstandsbediening op de kabel maakt het mogelijk om een draagbaar apparaat te bedienen.
69.00
incl. BTW – gratis verzending
Artikel nr. 506781

De Sennheiser HD 4 Series - Laat alledaags geluid geweldig klinken

U kunt het meenemen. - Veelzijdig en levendig, de nieuwe HD 4-serie biedt u de complete Sennheiser kwaliteit in een reeks van duurzame, closed-back over-ear headsets die uw dagelijkse auditieve behoeften vervullen.

Voeg het legendarische Sennheiser geluid toe aan uw dagelijkse routine, en laat uw leven aangedreven worden door muziek.

Sennheiser HD 4.20s

Deze robuuste maar elegante over-ear hoofdtelefoon is de juiste keuze voor alle luisteraars die een onberispelijk geluid willen, uitgebreide functies, en een design dat daar bij past.

Breng het Sennheiser geluid in uw leven

Het closed-back over-ear HD 4.20s is een echt Sennheiser product dat de belofte van zijn gerenommeerd merk waar maakt. Het laat u genieten van uw muziek - in feite, elke vorm van muziek - met zijn goed gebalanceerde geluid en een krachtige, dynamische bassen.

Breng het Sennheiser geluid in uw leven

Wen alvast aan het doordachte comfort

Geluid is niet het enige dat het dragen van de HD 4.20sa plezierig maakt. De knoopvrije, dat wil zeggen probleemloze, enkelzijdige kabel uitgerust met een 1-knop slimme afstandsbediening plus inline microfoon, zorgt ervoor dat het nemen van telefoongesprekken kinderspel is. Soft premium kunstleren oorkussens zorgen voor een goede demping van omgevingsgeluid en voor een uitstekend comfort, zelfs bij extra-lange luistersessies.

Wen alvast aan het doordachte comfort

Kies voor deze vlotte stijl

Met een robuuste opvouwbare hoofdband voor het eenvoudig opbergen onderweg, is de HD 4.20s een metgezel die u graag meeneemt. Niet in het minst vanwege de dynamische, puristische en tijdloze design dat is geïnspireerd door het Sennheiser geluid.

Kies voor deze vlotte stijl

Wat zit erbij?

 • HD 4.20s headset

Technische gegevens

 • Kleur
  zwart
 • Impedantie
  18 Ω
 • Frequentiereactie
  18 - 20,000 Hz
 • Geluidsdrukniveau (sound pressure level - SPL)
  118dB (1kHz/1Vrms)
 • THD, totale harmonische vervorming
  <0.5% (1kHz/100dB)

Beoordelingen

User Reviews
Be the first to write a review.

Downloads

 • Veiligheidshandleidingen
 • EU-conformiteitsverklaring
  • EU Declaration of Conformity HD4.20s (450 KB) Download