Dior Homme x Sennheiser

De meest sensuele combinatie

Sennheiser – een passie voor betoverende sound en innovatie

Sinds de oprichting van onze onderneming in 1945 is innovatie altijd een van onze grote drijfveren geweest. Niets geeft immers in die mate vorm aan de toekomst als innovatie. Zo werd Sennheiser al snel een synoniem voor baanbrekende audio-uitrusting voor de veeleisende kenner. Geavanceerd vakmanschap en een diepgaand inzicht in de ziel van klank en muziek bleken een magische combinatie bij het ontwerpen en fabriceren van fascinerende producten zoals de HE 1, het beste geluidsreproductiesysteem ter wereld. Met Sennheiser van muziek genieten brengt je in een andere sfeer, waarbinnen de audiotoekomst al voelbaar en hoorbaar wordt.

Dior Homme – unieke ‘savoir-faire’, unieke stijl

Lang vóór ‘disruptie’ een buzzwoord werd had Christian Dior de modewereld al ‘ontwricht’ met zijn spectaculaire collectie uit 1947, die beroemd is geworden onder de naam ‘de New Look’. Zijn visie is blijven leven en doorwerken in de compromisloze schaamteloosheid en inventiviteit waaraan het huis zijn bekendheid ontleent. Als we het dus over raffinement hebben in materiaal, ontwerp en afwerking is Dior de naam die het juiste belletje doet klinken. De toekomst weten aan te kleden in een unieke, zuiver ambachtelijke en altijd verrassende stijl is een talent om blijvend naar uit te kijken.

Dior Homme x Sennheiser – de ideale combinatie

Klank en muziek hebben bovendien altijd al een invloed gehad op mode. En daar komt nog bij dat koptelefoons stilaan het statuut hebben van een modeattribuut, een onderdeel van iemands persoonlijke stijl. Bovenop de kwaliteit van onze Duitse engineering komt dus die van de Franse ‘couture’. Geen enkel product belichaamt daarom zo vanzelfsprekend als de Dior Homme x Sennheiser Edition de opgetelde passie en perfectie van twee grote namen, beiden toppers in hun afzonderlijke werelden.

Een uitstekend ontwerp verdient het beste materiaal

Ruik je het zachte, delicaat gekorrelde leder, bemerk je de coole touch van het met grote precisie geborstelde metaal, de glans van de vergulde aansluitingen...? Je ziet en voelt onmiddellijk dat Dior Homme x Sennheiser Edition een duurzame, op alle zintuigen gerichte ervaring beoogt. Zorgvuldig uitgekozen materialen en audiocomponenten dragen tot in de kleinste details bij tot de superkwaliteit van deze hoogst opmerkelijke productlijn.

Een bundel voor thuis

Maximale sensualiteit. Nog vóór je de eerste noot muziek gehoord hebt ben je al helemaal in de ban van de indrukwekkende combinatie van baanbrekende technologie bekleed in moderne en toch tijdloze elegantie.

De thuisbundel bestaat uit de Sennheiser HD 800 S-koptelefoon, de referentie in zijn klasse, de speciaal erop afgestemde HDVD-versterker, de ruisonderdrukkende, draadloze reis koptelefoon PXC 550 Wireless en de waanzinnige IE 800-oortjes. Dat alles kreeg bovendien een exclusieve, unieke Dior Homme-afwerking in zwart, antraciet, geborsteld metaal en rode accenten.

Ook ontworpen door Dior Homme is de elegante opslagmodule en het speciale lederen etui voor de PXC 550 Wireless en de IE 800.

Een omvattende ervaring van inspirerende stijl en technologie die je nergens anders zult vinden.

Een bundel voor thuis

Een oplossing voor op reis

Reizen doe je in stijl. En in eerste klasse wat de geluidskwaliteit van de Sennheiser PXC 550 Wireless betreft, wiens ruisonderdrukkende functie een private klankruimte creëert voor jou alleen, waar je je ook bevindt. De afwerking, met subtiele rode sierstrips en accenten, draagt de signatuur van Dior Homme. Uiteraard verdient zo’n uitzonderlijke koptelefoon een bijzondere plek wanneer hij niet in gebruik is. Daarom maakte Dior Homme van het fijnste leder een minirugzakje waarin de koptelefoon van de verdiende bescherming geniet.

Een oplossing voor op reis

Een oplossing voor elke dag

Waar je ook gaat of staat neem je de stijl, het comfort en de sound van de Dior Homme Edition met je mee, want ook de veelgeprezen ruisonderdrukkende Sennheiser reiskoptelefoon PXC 550 Wireless hoort erbij. Geniet van zijn muziekminnende kwaliteiten, ook in lawaaierige omgevingen en berg hem daarna liefdevol en veilig weer op in zijn prachtige, zachtlederen Dior Homme-etui.

Een oplossing voor elke dag

Een zakoplossing

Een groots geluid en een grote stijl zijn geen kwestie van grootte... De Sennheiser IE 800 is een topproduct hoewel uitgerust met de kleinste extrabreedband omzetter die momenteel in een dynamische in-ear koptelefoon verkrijgbaar is. Naast de keramische behuizing en de ergonomische, ovaalvormige ooradapters biedt de IE 800 nog een pak baanbrekende innovaties. Zo wordt een sound van topkwaliteit ook onderweg een haalbare realiteit en bovendien in een exclusieve en elegante vorm. De Dior Homme-inspiratie blijkt niet alleen uit de afwerking van de IE 800 maar ook uit het speciaal ontworpen, bijbehorende Dior Homme-tasje.

Een zakoplossing

Verwen je zintuigen.

Verwen je zintuigen. De Dior Homme x Sennheiser Edition combineert het beste in audio, design en vakmanschap zodat je elke dag van je leven extra kunt genieten.

Interested in Dior Homme x Sennheiser?

Fill out the form and receive further information about the bundles.

De velden met een *, moeten verplicht worden ingevuld