evolution wireless G3

You know you can.

Deze draadloze serie is voor iedereen die alles wilt van zijn podium apparatuur: krachtig, absolute robuustheid en betrouwbaarheid.

Professionele draadloze oplossingen voor grote podia en multi-channel applicaties

Eén systeem voor hoge eisen: G3 combineert analoog systeem voordelen met geavanceerde derde generatie technologie. Wat dit u geeft: Extreme gebruiksgemak voor maximaal 32 kanalen, enorme UHF bandbreedte, synchronisatie via software (ew 300 G3 en beter) of infrarood, en geavanceerde antenne technologie om echt te voldoen aan alle podium-voorwaarden. Geprobeerde en geteste functies maken de configuratie, kanaalbeheer en de exploitatie play allemaal een kinderspel. De drie G3-serie ew 100, ew 300 en ew 500 voldoen alle verwachtingen in dit opzicht - door professionals voor professionals.

Beschikbaar - met zekerheid

Uitgebreide 42 MHz bandbreedte, een totaal van 1680 frequenties en 20 vaste frequentie banken - voor evenementen die veel transmissieverbindingen eisen, biedt EW G3 ruimte in overvloed. True Diversity-technologie maakt gebruik van echte backup-kanalen voor een vlekkeloze ontvangstkwaliteit en de soundcheck modus detecteert te verbeteren veldsterktes op het podium. Niet te vergeten de piloottoon squelch voor storingsvrije werking. UK exploitanten licenties voor 1G8 apparatuur kan worden verkregen door een bezoek op www.pmse.co.uk

Meer mogelijkheden - eenvoudigweg

Elk evenement is uniek - EW G3 is uitgerust om het te leveren. De serie ondersteunt zeker tot 32 parallelle radio links - genoeg voor complexe shows of grootschalige bandoptredens. Met zijn grote selectie aan accessoires, antennes en splitters, is het systeem uitermate geschikt voor vrijwel elk podium scenario.

Kinderspel

ew G3's ongekunstelde instelfuncties verminderen drastisch de tijd die nodig is. Bijvoorbeeld, de scan-functie detecteert gratis kanalen, terwijl de infrarood synchronisatie zorgt voor de zender / ontvanger configuratie - volautomatisch natuurlijk. Gebruiksvriendelijkheid is uitgebreid met backlit grafische displays die alle cruciale gegevens leveren, en door de intuïtieve gebruikersinterface. Extra gebruiksgemak komt in de vorm van WSM (Wireless Systems Manager): Deze software maakt de laptop-controle mogelijk van de 300 en de 500-serie transmissie links, en de registratie en analyse van signaalsterkte.

Vocaal

Geluid zoals u dat wilt - waar u wilt.

evolution Wireless G3 maakt gebruik van de volledige diversiteit van de legendarische evolution microfoon capsules om perfect te worden afgestemd op elke zangstijl. Een scala aan dynamische en condensator capsules is beschikbaar in cardioid en super cardioid versies. Sommige sets zijn ook beschikbaar in de 1800 MHz (1G8) versie. En als hands-free bediening nodig is - biedt G3 ook een selectie van top-kwaliteit headsets.

Instrument

Iedereen met snoeren kan zonder kabel doen.

De kleine, robuuste G3 serie bodypacks veroorloven onbeperkte bewegingsvrijheid op het podium. Ontworpen voor gitaristen, gebogen en blaasinstrumenten, evenals bassisten - het frequentiebereik begint per slot met een indrukwekkende 25 Hz. Zeer praktisch: De instrumenten sets zijn voorzien van een ingebouwde tuner. En al diegenen die liever de typische kabel toon hebben, zullen een selecteerbare emulator vinden die precies dat levert.

Wireless Monitoring

Een monitor mix hoort in het oor. Direct.

Kristalhelder geluid, groot zendvermogen en een uitstekende ontvangstkwaliteit - G3 professionele draadloze monitoring systemen laten artiesten horen wat ze nodig hebben, betrouwbaar en nauwkeurig. Afgezien van een opstelling die niet eenvoudiger kon zijn, zijn deze sets bijzonder indrukwekkend met hun uitgebreide niveau van uitrusting, robuuste metalen behuizing en topklasse IE 4 in-ear hoofdtelefoon.

G3 Audio voor video

Robuuste metalen behuizing beschermen zenders en ontvangers tegen invloeden van buitenaf, terwijl de geavanceerde technologie zorgt voor een betrouwbare levering van het audiosignaal. Deze functies omvatten Adaptive Diversity-technologie en een piloottoon squelch.

G3 kan zeer flexibel worden ingezet als gevolg van sets ontworpen voor alle denkbare toepassingen, in combinatie met een uitgebreid assortiment aan accessoires. En het gebruik van het systeem kan niet eenvoudiger: Een scan functie zoekt gratis kanalen, de zenders worden gesynchroniseerd via infrarood en de verlichte grafische display zorgt voor een intuïtieve gebruikerservaring.

.. Of digitaal?

.. Of digitaal?

Ideaal voor uw band: Betrouwbaar, eenvoudig te gebruiken met intelligente winstoptimalisatie - allemaal in de no-fee 2,4 GHz. Geen registratie nodig. Geen extra kosten.
Meer

Newsletter subscription