Draadloze hoofdtelefoons

Hoofdtelefoons die je in de wolken brengen en niet in de war.

Zonder kabels tussen jou en je favoriete tracks, stellen de eersteklas draadloze hoofdtelefoons van Sennheiser iedereen tevreden, zelfs de meest veeleisende audiokenners. Digitale RF-transmissie zonder kwaliteitsverlies is perfect voor gebruik met high-end home-stereosystemen, maar de modellen die met Bluetooth® uitgerust zijn, werken ook perfect met mobiele apparaten. Betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik; de draadloze hoofdtelefoons van Sennheiser ontketenen het werkelijke genot van geluid.

Sennheiser biedt een breed scala aan draadloze modellen die in verschillende behoeften voorzien: van IR-stereo tv-luistersystemen tot audiofiele digitale home-systemen en luxueuze Bluetooth®-headsets voor op reis.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.