Sennheiser
Documentatie-app

Technische documentatie herdacht.


Download


De Sennheiser documentatie-app is een digitale productbibliotheek die alle mobiele audioprofessionals, zoals musici, geluidsingenieurs en integratoren een vlotte toegang biedt tot multimediale productinformatie. De app biedt interactieve toegang tot handleidingen, gegevensfiches en technische documenten voor veel van de producten uit Sennheisers portefeuille voor podia, studio’s, theaterzalen en televisieproducties, naast bedrijfs- en educatieve content. Dankzij HTML5 is de vereiste informatie binnen de paar seconden beschikbaar op smartphone of tablet.

Voordelen

Alle productinfo in één oogopslag

Gebundeld in één tool: alle informatie over producten van Sennheisers Pro Audio area, waaronder livemuziek, studio-opnamen, theater, televisie, audio voor video, mobiel opnemen

Gemakkelijk te begrijpen

Interactieve toegang tot handleidingen, gegevensfiches en technische documenten, maar ook tot multimediale productdocumentatie met audio- en videocontent, interactieve grafische info en 3D-modellen

Responsief ontwerp

Verantwoord ontwerp gebaseerd op HTML5 voor smartphone en tablet

Permanent toegankelijk

Constante beschikbaarheid van alle documenten op smartphone en tablet, dankzij de offlinemodus.

Voorbeelden

De technicus op de universiteit kan de Sennheiser documentatie-app gebruiken om alle informatie over het draadloze SpeechLine Digital Wireless microfoonsysteem te downloaden naar zijn werktablet. Zo heeft zij of hij de documenten altijd ter beschikking, zelfs op die plaatsen op de campus waar geen internettoegang zou zijn.

De Sennheiser documentatie-app biedt speciale voordelen voor professionals zoals geluidsingenieurs of integratoren die met verschillende producten uit de Pro Audio-portefeuille werken. De technische documenten voor uiteenlopende productreeksen zijn altijd beschikbaar op de smartphone of tablet.

Een band op tournee die technische gegevens nodig heeft voor zijn ew G4-microfoonsysteem kan de documenten op elk moment weergeven en downloaden in de Sennheiser documentatie-app.

Compatibele producten

SpeechLine Digital Wireless

De SpeechLine Digital Wireless-serie biedt betrouwbare en uiterst flexibele oplossingen op maat voor toepassingen in het onderwijs en in ondernemingen. Ze zijn in ruime mate aanpasbaar en uitbreidbaar en vervullen optimaal de dagelijkse behoeften in een werk- en leeromgeving, van opstellingen voor kleine lokalen tot installaties die een hele campus omvatten.

Evolution wireless 300 G4

De evolution wireless microfoonreeks wist zich op te werpen tot de wereldwijde standaard in de sector. Dankzij de gedecentraliseerde bediening en monitoring met de Sennheiser Control Cockpit, geldt de vierde generatie van de evolution wireless onmiskenbaar als het meest veelzijdige en flexibele microfoongamma voor professionele bedrijfstoepassingen.

Evolution wireless 300 G3

Professionele draadloze oplossingen voor grote podia en meerkanaalstoepassingen. Sennheisers evolution wireless G3-systeem biedt de perfecte, betrouwbare draadloze oplossingen voor elke audio-uitdaging, voor stemmen zowel als instrumenten en ook voor draadloze monitoring of audio for video.

TeamConnect Ceiling 2

Til uw vergaderingen naar een hoger niveau met TeamConnect Ceiling 2. Of het nu om een conferentie, een presentatie of samenwerken tussen collega’s gaat, de geperfectioneerde versie van de populaire plafondmicrofoon TeamConnect Ceiling maakt vergaderingen met deelnemers op afstand tot een ongeëvenaarde ervaring.

Downloads

  • Link to Google Playstore
    • Sennheiser Documentation App - Android Version Download

  • Link to AppStore
    • Sennheiser Documentation App - iOS Version Download