Zakelijke oplossingen van Sennheiser

We verkennen een nieuwe horizon in de hedendaagse zakelijke communicatie

Wij bieden de meest geavanceerde digitale audiotechnologie voor zowel IT- en AV-managers als andere professionals in het bedrijfsleven.

De zakenwereld, en dan vooral de digitale communicatie tussen personen, maakt een ingrijpende verandering door. Tegenwoordig komen mensen vanuit de hele wereld samen in onlinevergaderingen. Zowel eigen personeel als externe projectdeelnemers worden middels videoconferentiesystemen met elkaar verbonden tijdens vergaderingen op locatie. Contactloze audio en digitale draadloze technologie, dat is waar het allemaal om draait. Dit gegeven brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar wat nog belangrijker is: ook nieuwe wensen en behoeften. En dat vraagt weer om nieuwe oplossingen.

Als ervaren leverancier van audio-interfaces willen wij u daarbij terzijde staan en samen met u deze uitdagingen aangaan. Daarom ontwikkelen wij oplossingen, producten en systemen voor virtuele vergaderingen, bijeenkomsten en microfoonsystemen die meer doen dan enkel geluid overbrengen. Ze zijn gebruiksvriendelijk, functioneren digitaal en zorgen voor een zo natuurlijk mogelijke communicatie.

Samen staan we sterker: Sennheiser & Partners

Ons wereldwijde partnernetwerk laat zien hoe goed Sennheiser-producten samengaan met andere oplossingen, terwijl ze naadloos integreren in bestaande audiosystemen. Deze bedrijven vertrouwen op ons:

De producten van Sennheiser zijn helemaal klaar voor IT, overtuig uzelf!

TeamConnect Ceiling 2

Dankzij de gepatenteerde, automatische bundelvormingstechnologie wordt je boodschap van eender waar in de ruimte kristalhelder doorgestuurd naar de niet lokaal aanwezige deelnemers aan de lezing.

Speechline Digital Wireless

De microfoonreeks SpeechLine Digital Wireless biedt betrouwbare en uiterst flexibele oplossingen op maat van de academische en onderwijssector.

Sennheiser Control Cockpit

Digitaliseer uw AV-beheersworkflow.
Digitale workflows maken het leven van elke dag een heel stuk gemakkelijker.
Gratis en gebruikersvriendelijk.

evolution wireless G4

De evolution wireless series heeft zich opgeworpen tot de wereldwijde norm in de sector. Met de ew 300 G4 verzet Sennheiser alweer bakens met een nog flexibeler systeem en een geoptimaliseerde ondersteuning voor digitale workflows.

MobileConnect

Luisterondersteuning op je eigen smartphone. MobileConnect verstuurt audiocontent via WLAN live en met een geweldige kwaliteit rechtstreeks naar de persoonlijke smartphones.

Evolution Wireless Digital

Evolution Wireless Digital biedt de meest betrouwbare verbinding voor elke situatie, elke plaats, nu en in de toekomst - of het nu gaat om spraak, lezing, conferentie, moderatie of live performance.

Downloads

Nieuws

Als u meer wilt weten over specifieke producten, kunt u een kijkje nemen op onze !

Follow us on Social Media

Newsletter subscription