Een obsessie met klank

Bij een audiofiele trip komt meer kijken dan alleen een getrouwe klankreproductie, zoals de wil om op het diepste emotionele niveau te connecteren met elk opgenomen moment in de tijd. Dat vereist een perfect evenwicht en een perfect integere omgang met de geluidsbron: niets toevoegen en niets verdoezelen. Noem dit gerust een heuse ambitie, ambitieus genoeg om er onze exclusieve doelstelling van te maken. Ga met ons in zee en je zult zien: dat kun jij ook.

Hifi-koptelefoons die maar één referentie dulden: de oorspronkelijke klank.

Audiofiele hoofdtelefoons van Sennheiser zijn in de eerste plaats obsessief gericht op de muzikale waarheid. Laat het lichte gewicht en de comfortabele pasvorm je meenvoeren naar de hoogste klankhemel. Connecteer een van onze speciale versterkers, vervaardigd met de fijnste technologieën en materialen, om een signaalsterkte te krijgen die afgestemd is op je output, een audiofiele hoofdtelefoon van Sennheiser. Die hoofdtelefoons brengen het geluid op een uitzonderlijke manier tot in je oor: alsof je overspoeld wordt door klank. Het resultaat van een passie voor perfectie en meer dan 70 jaar ervaring in het produceren van adembenemende audioapparatuur.

Een kwaliteitshoofdtelefoon van Sennheiser koppelt een ongeëvenaarde klankkwaliteit aan een esthetisch design en een rist geavanceerde technologische innovaties. Voor een werkelijk audiofiele luisterervaring raden we aan om gebruik te maken van een hoofdtelefoonversterker van Sennheiser.

Servicelinks

Onderdelen & Accessoires

U bent op zoek naar een onderdeel of accessoire voor uw hoofdtelefoon of headset? Klik hier om uw originele Sennheiser onderdeel te vinden.

Contact Centrum

Heeft u een vraag over een van onze producten? Wilt u meer te weten komen over Sennheiser? In het Sennheiser Contact Centrum vindt u snel de antwoorden waar u naar op zoek bent.