Een immersieve ervaring over de hele lijn

Alles wat je hoort in de ‘echte wereld’ is immersief. Naarmate de technologie, met VR/AR/MR en andere nieuwe vormen van immersie integreert, bezorgt Sennheiser jou van input tot output de 3D-audio-oplossingen om bij allerhande toepassingen een zo natuurlijk en immersief mogelijke ervaring te garanderen.

Sennheiser heeft er al een hele geschiedenis van grensverleggende innovatie in audiotechnologie opzitten en hanteert een holistische aanpak van klank, die reikt van de opname tot de weergave. AMBEO is het resultaat van de wil om de ultieme klankervaring mogelijk te maken, door selectief de meest geavanceerde 3D-audiotechnologie op te nemen in nieuwe producten, tools en functies.

AMBEO stelt zich tot doel om luisteraars de mogelijkheden aan te reiken om nieuwe klankperspectieven en -werelden te verkennen en te ervaren. De audio-oplossingen waarmee AMBEO het werkelijke leven capteert en versterkt vormen unieke instrumenten voor content creators, waarmee ze de impact op hun publiek versterken. Luisteraars die hunkeren naar adembenemende emoties zetten met AMBEO en toebehoren elk ogenblikje realiteit om in een bovennatuurlijke audio-ervaring.

Ontdek de producten, toepassingen en blauwdrukken van AMBEO, download onze gratis plug-ins en geef mee met ons vorm aan de audio van de toekomst!

Get in touch

Subscribe to the AMBEO Newsletter below to stay up to date with new releases, immersive audio news, and special offers. For plugin support please head over to our forum. For additional questions, special inquiries and collaboration proposals, email us at [email protected]