Maak kennis met ons

Bij Sennheiser willen we de toekomst van audio vormgeven door unieke geluidservaringen voor onze klanten te creëren. Als familiebedrijf zijn we even trots op onze geschiedenis van drie generaties en onze eerdere prestaties in de audiowereld als op onze ambitie om de toekomst vorm te geven. Lees meer over onze drijfveren, over hoe het is om met ons samen te werken en over ons laatste nieuws.

Ons bedrijf

Sennheiser is zoveel meer dan het voortreffelijke geluid waar we beroemd om zijn. Lees meer over ons bedrijf en onze unieke passie die...

Ons bedrijf

Vacatures

Ontdek hoe het is om bij ons te werken, wat onze bedrijfscultuur is en of u in ons team past.

Vacatures

Pers

Bent u journalist, influencer of gewoon geïnteresseerd in het laatste nieuws? In de afdeling Pers vindt u de nieuwste verhalen en het...

Pers

Jaarverslag

Jaarverslag

Bekijk de laatste jaarresultaten van Sennheiser.
Meer

Ons Hoofdkantoor

Ons Hoofdkantoor

Als u een bezoek aan ons hoofdkantoor wilt brengen, bent u altijd van harte welkom. In onze flagshipstore bieden we niet alleen luistersessies, zoals de mogelijkheid om de legendarische HE 1 te horen, maar geven we ook advies en uitleg over onze producten. Bovendien kunt u een rondleiding door de fabriek boeken om alles te weten te komen over onze geschiedenis en onze innovaties.
Meer

Producttraining

Wilt u meer kennis opdoen over alles wat met geluid te maken heeft? Het maakt niet uit of audio uw beroep, uw passie of uw hobby is: in onze SoundAcademy delen we onze expertise graag met u! Ontdek de ideale service- of producttrainingsmogelijkheden voor u.

Meer informatie