Klinkt goed. Werken bij Sennheiser.

Perfecte toon, opwindend geluid, een uitstekende akoestische ervaring, uitstekende Sennheiser technologie: gerealiseerd door circa 2.500 medewerkers wereldwijd - allemaal met elkaar verbonden door een gemeenschappelijk doel dat kan worden samengevat in drie woorden: passie voor geluid.

Drie woorden, een belofte.

Omdat iedereen in Sennheiser een passie heeft en houdt van eersteklas audio, willen we elk van onze klanten in staat stellen om hetzelfde te ervaren. We willen ook onze belofte, om elke dag premium kwaliteit, passie en innovatie te leveren eren. Dit geldt evenzeer voor de muziek liefhebbende individuele klanten als voor toonaangevende professionele klanten over de hele wereld - bij wie wij al lang een reputatie voor excellentie hebben.

Om dit te bereiken, biedt het Sennheiser team over de hele wereld veel meer dan alleen innovatieve, baanbrekende technologie. Ons toegewijd personeel kent zijn klanten, begrijpt hun wensen en behoeften, en voorziet hen van uitgebreide, lokale ondersteuning. Ze ronden onze technisch uitzonderlijke oplossingen af met een portfolio van diensten die wordt geleverd met zowel een persoonlijke inzet als de hoogst mogelijke kwaliteit van service.

Gezamelijk slaan we nieuwe wegen in

Nauwe integratie en constructieve interactie tussen onze teams - van R & D en productie tot marketing, verkoop en vele andere afdelingen - vormen de basis van de typische diensten portfolio op Sennheiser. Intensieve samenwerking en de voortdurende ontwikkeling van moderne vormen van samenwerking stellen ons in staat om stappen in onze werkprocessen met succes af te ronden en een blijvende teamgeest in alle gebieden van ons bedrijf tot stand te brengen.

Meer solidariteit binnen het bedrijf betekent meer naamsbekendheid in de buitenwereld: internationale, interdisciplinaire projectteams helpen om het merk Sennheiser te versterken over de hele wereld. Dit zou niet mogelijk zijn zonder een sterk team. Ons uitgebreide keuze van opleidingen en bijscholing biedt al onze medewerkers de kans om hun horizon op professioneel en persoonlijk vlak uit te breiden en hun carrière actief vorm te geven binnen Sennheiser.

Klinkt goed? Meer informatie over Sennheiser weten? Het is geweldig om u hier te hebben.