Actief bezig om namaakproducten te voorkomen

Het tonen van ons beeldmerk in de strijd met merk-en product piraterij

Sennheiser werkt actief aan de bestrijding tegen merk-en product vervalsers. Dit is niet alleen in het belang van onze klanten, die rekenen op de hoogste kwaliteit en de service die ze verwachten van Sennheiser - het beschermt ook ons ​​bedrijf, ons merk, onze werknemers en hun banen.

Sennheiser beschermt zijn producten met specifieke beveiliging labels. Aan het begin van 2018 hebben deze beveiliging labels een update ondergaan die overeenkomt met het recente Corporate Design van Sennheiser.

Merk- en productnamen piraterij is een probleem dat vraagt ​​om serieus genomen te worden. Product imitaties kunnen op het eerste gezicht vergelijkbaar zijn met het origineel, maar hebben verder niets gemeen. De gebruikte materialen, de duurzaamheid en de geluidseigenschappen van de kopie zijn zeer inferieur aan Sennheiser 's normen. De vervalsingen zijn van slechte kwaliteit, of werken helemaal niet. De dealers bieden zelden enige garantie, dus er is geen verhaal voor de ontgoochelde klant.

Nagemaakte producten van het merk ergeren niet alleen de klanten - ze brengen ook schade toe aan het merk Sennheiser en de industrie als geheel en resulteert in het verlies van banen. Dit is de reden waarom we alles doen wat we kunnen om u te beschermen tegen vervalsingen. Alleen de aankoop van een echt product waarborgt de goede kwaliteit die u wenst.

Dus het is belangrijk voor ons om een ​​uitgebreide defensieve strategie te hebben. Het doel hiervan is om het bewustzijn van de waarde van de originele technologie op de internationale markten te verhogen.

Sennheiser is lid van APM - Aktionskreis gegen Product- und Markenpiraterie eV (Actie Groep Tegen Product- en Merk Piraterij, Registreerde Vereniging). Deze organisatie werkt om intellectuele eigendomsrechten te beschermen, het stimuleren van bedrijven om hun ervaringen te delen en het bevorderen van de communicatie tussen het bedrijfsleven en de politiek.

Sennheiser beschermt haar klanten

In Sennheiser's ogen, is de bescherming van haar klanten tegen vervalsingen een ernstig probleem. Merk bescherming betekent bescherming van de klant. Om u te beschermen tegen merk imitaties, vindt u hier een paar praktische tips waarvan wij hopen dat u ze nuttig vindt:

Hoe kan ik nagemaakte producten herkennen?

  • U wordt geadviseerd om op uw hoede te zijn als Sennheiser producten worden aangeboden tegen uitzonderlijk lage prijzen.
  • Koop alleen bij dealers die u vertrouwd. Verderop deze pagina vindt u een lijst met dealers van ons geautoriseerde Sennheiser netwerk.
  • Als het gaat om online veilingen zijn er weinig mogelijkheden om de referenties van een dealer te controleren. Als u een namaakproduct online koopt, is de kans groot dat u geen restitutie krijgt, omdat merk piraten de pagina waar u het heeft gevonden al hebben verwijderd.
  • Online handelaren die producten aanbieden zonder handleiding of iets dergelijks, kunnen worden beschouwd als verdacht.
  • Onprofessioneel verpakte producten zijn een sterke aanwijzing van namaak.
  • Goedkope of beschadigde verpakkingen, bizarre etikettering of incorrecte spelling zijn andere indicatoren van de piraterij.
  • Als u een vervalsing vermoedt of denkt dat een online verkoopkanaal onbevoegd is, adviseren we u voorzichtig te zijn en raden u aan voordat u tot koop overgaat alles over de identiteit van de dealer , de oorsprong van het product en de leveringsvoorwaarden na te gaan.

Hoe kan ik voorkomen dat ik een vervalsing koop?

Bij de aanschaf van Sennheiser apparatuur, raden wij u ten zeerste aan altijd met een erkende dealer van het Sennheiser netwerk in zee te gaan. Op deze manier kunt u er als klant zeker van zijn dat u een topkwaliteit en origineel artikel krijgt, ondersteund door een volledige klantenservice.

Voor het grootste deel, worden namaak Sennheiser producten te koop aangeboden op internet veilingen of op speciaal gemaakte webpagina's. We zijn actief bezig om aan de vastgestelde kwaliteitseisen te voldoen en onze klanten de Sennheiser kwaliteit te geven die ze gewend zijn. Wij streven dan ook om de namen van deze websites in de toekomst op een zwarte lijst te publiceren.

Veiligheidsrisico's met namaakproducten

Mensen gaan vaak tot het uiterste om de verpakking en het product design van Sennheiser apparatuur na te bootsen. Zo kan het moeilijk zijn om een ​​vervalsing te herkennen op het eerste gezicht. De aankoop van vervalste producten kunnen verschillende risico's en nadelen inhouden. Zo kan het product worden geleverd met niet-bijpassende accessoires of met helemaal geen, kan er geen Duitse handleiding zijn of de stekkers komen niet overeen met de standaard uitrusting in het land van aankoop.

Garanties en garantie

Als u ondanks alles toch een ​​vervalsing heeft gekocht, vraag de verkoper dan om de aankoopprijs terug te betalen. Een nagemaakt product is niet gemaakt door Sennheiser, dus de aankoop voldoet niet aan de kwaliteit waar Sennheiser voor bekend staat . Uiteraard bieden wij geen garanties of service voor product imitaties, en vallen zij niet onder de wettelijke garantie.

Veilig inkopen bij uw Sennheiser dealer

U kunt Sennheiser producten veilig aanschaffen door uw product te kopen bij een dealer die aangesloten is bij het geautoriseerde Sennheiser dealernetwerk, of van een professionele dealer met goede referenties. Op deze manier bent u niet alleen zeker van de aankoop van een origineel artikel van topkwaliteit, maar heeft u ook het voordeel van volledige customer service.

Maak gebruik van onze zoek optie voor dealers om gecertificeerde dealers te vinden.

Product privacy nieuws forum

Vervalsingen zijn enorm schadelijk voor de markt en het concurrentievermogen van onze industrie en ons bedrijf. Sennheiser zal daarom juridische stappen ondernemen tegen octrooien en handelsmerken, alsmede tegen ontwerp octrooi-inbreuken. In combinatie met de overheid, onderzoeken we verdachte commerciële outlets en productielocaties.

U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen door het bekijken van deze trendsettende berichten in de media, te vinden in onze pers sectie.