Een snelle blik op Sennheiser

We geven de toekomst van de audio-industrie vorm, op basis van onze geschiedenis, onze innovatie cultuur en onze passie voor uitmuntendheid.

We hebben een visie

We geven de toekomst van de audio-industrie vorm - dat is de ambitie die wij en ons bedrijf leven van dag tot dag. Deze visie beschrijft wat we hopen om samen te bereiken. De basis voor dit is onze geschiedenis, onze innovatie cultuur en onze passie voor uitmuntendheid.

Voor ons, is goed geluid niet genoeg. We willen het perfecte geluid bereiken. We willen geluid tot leven brengen.

Onze baanbrekende ideeën maken de weg vrij om dit te bereiken. Sinds elektrotechnicus Prof. Dr. Fritz Sennheiser het bedrijf heeft opgericht in 1945, heeft Sennheiser continu trends gecreëerd in de audio-industrie. Tot op heden, heeft onze innovatieve inspiratie, nieuwsgierigheid en passie voor onze producten en diensten, ons enorm succesvol gemaakt. Overal waar mensen gepassioneerd zijn in het opnemen, het overbrengen of het afspelen van geluid, zal Sennheiser voorop staan. Dit is iets waar we trots op zijn.

Onze hoofdtelefoons, microfoons en all-round audio-oplossingen, onze betrouwbare service, en onze toegewijde medewerkers zijn enthousiast over de hele wereld ontvangen door onze klanten. Of onze klanten nu kunstenaars, disc jockeys, wetenschappers, geluidstechnici of veeleisende muziekliefhebbers zijn, de naam Sennheiser staat altijd voor premium producten, de ultieme geluidskwaliteit en onvervormd luisterplezier. Dit enthousiasme is de bron van onze passie voor uitmuntendheid. Dit is wat ons elke dag opnieuw motiveert, om onze missie te vervullen van het transformeren van tonen en geluiden in de volmaakte auditieve ervaring.

„We geven de toekomst van de audio-industrie vorm, op basis van onze geschiedenis, onze innovatie cultuur en onze passie voor uitmuntendheid.“

We handelen op een waarde-georiënteerde manier

Wij zijn trots op het feit dat wij een onafhankelijk familiebedrijf zijn. Dit is een belangrijke factor voor ons succes. Onze financiële onafhankelijkheid garandeert onze vrijheid van handelen en onze concurrentiepositie, en zorgt zo voor de toekomst van ons bedrijf.

Dus wat ooit 'Het W Laboratorium' in een half-houten huis in Wedemark bij Hannover was, is uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming.

De naam Sennheiser brengt tegenwoordig een aantal sterke merken samen: Georg Neumann in Berlijn, 's werelds grootste producent van studio microfoons.

Ons assortiment van hoogwaardige producten vandaag de dag bestaat uit hoofdtelefoons, telefoons, microfoons, draadloze microfoon systemen, en conferentie-en informatiesystemen, evenals de luchtvaart-en audiologie producten. Met het doel om onze klanten de best mogelijke service te geven, vertrouwen we op ons wereldwijde netwerk van contractuele partners en dochterondernemingen.

„We streven ernaar duurzaam en permanent waarde aan ons bedrijf toe te voegen.“

We geven vorm aan de toekomst

Sennheiser - de naam staat voor het starten en ontwikkelen van trends. We reageren niet alleen, we vinden altijd opnieuw de toekomst uit. Onze passie gaat zo ver dat we zijn pas tevreden zijn met een oplossing als we het zien als zijnde perfect aangepast aan de behoeften van de betreffende kwestie. Dus de baanbrekende ideeën van onze ontwikkelaars hebben Sennheiser producten beroemd gemaakt over de hele wereld, en zijn herhaaldelijk met een enthousiaste reactie van audio liefhebbers ontvangen.

Met onze prestaties hebben we vele internationale prijzen gewonnen: twee innovatieprijzen van de Duitse industrie, de 'technische Oscar' (de Scientific and Engineering Award), een Grammy en de belangrijkste tv-prijs in de Verenigde Staten, de Emmy Award.

Sennheiser heeft veel technologische mijlpalen bereikt zoals: de eerste directionele microfoon in de jaren vijftig, de open hoofdtelefoon in de jaren zestig, infrarode-transmissie technologie in de jaren zeventig en meerkanaals draadloze transmissie in de jaren tachtig - In de jaren negentig ontwikkelden we-head-gerelateerde surround systemen, terwijl intelligente audio-informatie-systemen in het middelpunt van onze belangstelling stonden in het begin van het nieuwe millennium - en vandaag blijven we de progressieve digitalisering van de audio wereld aansturen.

Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, hebben we een uniek instrument gecreëerd: Sennheiser Innovation AG. Dit is het bedrijf waar de ontwerpers, marktonderzoekers, business managers en ingenieurs de vorm van de thema's van de toekomst bestuderen en creëren. Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om innovatie in een zo vroeg mogelijk stadium in te zetten. Wij streven ernaar om belangrijke ontwikkelingen in de voorkeuren van de consument vanaf het begin op te sporen, met het oog om ons bedrijfsdenken, producten en diensten dienovereenkomstig hierop te focussen.

„Wij leveren een actieve bijdrage aan markten van vandaag en morgen en zetten nieuwe maatstaven met onze innovatieve prestaties.“

Wij begrijpen onze klanten

Onze klanten verwachten dat wij hen first-class technologie, eersteklas service, uitgebreide expertise en onsite support geven.

Met dit doel in het achterhoofd, hebben we onze organisatie geherstructureerd. Drie onafhankelijke business units - de Consumer Division, Professional Division en Integrated Systems Division - stellen ons in staat om ons te concentreren op de verschillende eisen van onze klanten en de markt.

De Consumer divisie concentreert zich op de hoofdtelefoon bedrijfstak voor particuliere klanten, evenals audiologie en telecommunicatie producten. Het wordt geassocieerd met belangrijke productinnovaties: onze RS 5 was de eerste hoge-frequentie radio hoofdtelefoon wereldwijd; onze NoiseGard technologie voor reis- hoofdtelefoons die actief storende omgevingsgeluiden verwijderd; onze draadloze MX W1 oortelefoon is het eerste kabel-vrije stereo-oor-telefoonsysteem dat werkt zonder compressie of verlies van geluid; en ons paradepaardje, de dynamische HD 800, heeft de grootste transformatoren ooit gebruikt in een hoofdtelefoon tot nu toe. Geen andere hoofdtelefoon komt zo dicht bij het perfecte geluid.

Wij opereren 's werelds meest moderne hoofdtelefoon productielijn. Als gevolg van onze eerste klas service en marktonderzoek hebben we een unieke kennis van de behoeften van onze klanten, waaronder dj's, reizigers en computer gamers, evenals de ouderen en mensen met hoorproblemen.

Sennheiser Consumer Electronics staat voor comfort, veiligheid, bestendigheid en kwaliteit. Onze producten bieden levensstijl en een individueel design. Ons Consumer Division team werkt de klok rond op vier locaties in Europa en Azië om ervoor te zorgen dat er geen trend of voorkeur van de klant ons passeert. Ons strategisch doel is om de toekomst van de audio-industrie vanaf het eerste idee vorm te geven door middel van het in de handel brengen van het product. Onze Professional Systems Division zorgt voor de klanten op het gebied van radio, luchtvaart, studio-opname, de muziekindustrie en live geluid. Onze professionele systemen zijn in gebruik op Broadway in New York en in de Londense legendarische Abbey Road opnamestudio's. Over de hele wereld vertrouwen bekende artiesten als Pink, Seal, Katy Perry, Beyoncé en Celine Dion op onze jarenlange ervaring. Overal waar onze professionele klanten te vinden zijn, staan onze gespecialiseerde teams ​​klaar om 24 uur per dag, elke dag van de week te helpen. Samen met onze lokale partners, ondersteunt ons Global Relations team top-class evenementen, bedrijven, kunstenaars, toon-technici en materiaal verhuurbedrijven. Ons Global Application team is er om onze klanten te helpen bij het configureren, programmeren en het ingebruik nemen van hun Sennheiser systemen, soms door het organiseren van nuttige praktische workshops. Overal in de wereld, en over alle internationale grenzen. We willen dat onze klanten en partners profiteren van hun associatie met ons.

Integrated Systems is de jongste tak van de Sennheiser organisatie. Maar het kan rekenen op een gevestigde en uitgebreide portfolio. Onze nieuwe organisatiestructuur stelt ons in staat een grotere flexibiliteit. In de toekomst zullen we in staat om snel nog beter en reageren op ontwikkelingen op de markten en in de technologiesector. Ons recept voor succes is even simpel als doeltreffend - bedieningsgemak en de hoogste kwaliteit vormen de basis voor de erkende betrouwbaarheid van Sennheiser producten. De oplossingen van de divisie Integrated Systems zijn gebaseerd op state-of-the-art technologie, en kan eenvoudig worden geïntegreerd met complexe systemen. Dit betekent dat we kunnen garanderen dat de gebruikers kunnen rekenen op onze prestaties en gebruiksvriendelijkheid zal zijn, en weten dat ze de beste waar voor hun geld. Als dat mogelijk is, onze producten te gebruiken draadloze verbindingen en kan dus op de proef worden gesteld in een keer - en u zult niet eens de handleiding te lezen.

Onze klanten zijn zich ervan bewust dat Sennheiser altijd merkbare meerwaarde biedt ten opzichte van de producten van haar concurrenten. We zijn continu bezig om nieuwe en innovatieve oplossingen te ontwikkelen om ze op de markt te kunnen lanceren en zo nieuwe toekomstige trends te ontwikkelen.

„We blijven Sennheiser strategisch en operationeel ontwikkelen . In het belang van onze klanten.“

Wij zijn internationaal

Net als onze klanten, zijn wij aanwezig op alle continenten van de wereld. Sennheiser heeft meer dan 2.800 medewerkers in meer dan 90 landen. In onze hoofdfabriek in Wedemark, Duitsland, voldoen onze productie-centra aan de hoogste technische normen. Dit is waar we microfoons en draadloze microfoon en monitorsystemen creëren , alsmede conferentie en begeleide-tour technologie, zender / ontvanger sets voor de luchtvaart, en microfoon en hoofdtelefoon capsules produceren. Twee grote productiecentra met state-of-the-art productie-installaties geven ons de best mogelijke omstandigheden voor de productie. Deze faciliteiten zijn te vinden in een schone ruimte van 350 vierkante meter voor de productie van condensatormicrofoon capsules en een technisch centrum waar we nieuwe fabricagetechnieken ontwikkelen en testen. Onze fabriek in Tullamore, Ierland, maakt hoofdtelefoons, hoofdtelefoon capsules, audiologie producten, studio monitor luidsprekers en componenten voor de divisie Integrated Systems. In Albuquerque in de Verenigde Staten zijn wij gespecialiseerd in draadloze technologie voor de microfoon en monitorsystemen. Daarnaast levert het bedrijf centrale logistieke diensten voor producten gemaakt door onze Aziatische partner bedrijven. Met onderzoek en ontwikkeling,kennen ook onze activiteiten vandaag de dag geen grenzen. Om onze technologische voorsprong te behouden, hebben we onze eigen onderzoekslaboratoria in Duitsland, Denemarken, Californië, Singapore en Zwitserland.

„Sennheiser is een internationaal bedrijf. Ons bedrijf weerspiegelt de culturele verscheidenheid van de markten die we bedienen.“

We dragen verantwoordelijkheid

Omdat we bezig zijn met het vormgeven van de audio wereld van morgen, zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Dit is wat we bedoelen met maatschappelijke verantwoordelijkheid. We moedigen moderne vormen van coöperatief werken aan in onze productielocaties. Het is belangrijk voor ons dat onze medewerkers erg gemotiveerd zijn. We koesteren open, eerlijk en pro-actieve communicatie. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. We houden ons aan de normen van de gedragscode van het Zentralverband Elektrotechnik- und Elektronikindustrie e. V. (Duitse Elektrische en elektronica-industrie), waarop de zakelijke praktijken van onze medewerkers zijn gebaseerd, in alle vestigingen en in alle bedrijfsonderdelen wereldwijd. Dezelfde principes gelden voor onze leveranciers. We laten algemeen aanvaarde ethische waarden en beginselen ons handelen sturen. Integriteit, eerlijke handel en respect voor de menselijke waardigheid zijn onbetwistbaar en essentieel voor ons, dus we verwachten hetzelfde van onze leveranciers en helpen hen bij het realiseren van deze doelstellingen. Concreet betekent dit dat wij onze verantwoordelijkheid serieus nemen. In alle landen waar we actief zijn houden we de statuten en de wettelijke eisen die van toepassing zijn in acht. Bovenal zijn we onderworpen aan de vastgelegd regels in de Code of Conduct zojuist genoemd. We houden rekening met de economische, technologische, sociale en ecologische gevolgen van onze zakelijke beslissingen en acties. We dragen bij aan het welzijn en de duurzame ontwikkeling van de locaties waar we bezig zijn.

„Betrouwbaarheid en integriteit vormen de basis voor onze betrekkingen met onze zakelijke partners en medewerkers.“