Digital 9000

Het Draadloze Meesterwerk

Het Digital 9000-systeem is ontwikkeld voor alle professionele gebruikers in broadcast studio's, theaters en live optredens en niet bereid om compromissen te sluiten ​​op geluid. Zijn unieke ongecomprimeerde digitale audio-overdracht biedt artefacten gratis geluid met veel dynamiek.

Het gebruik van zeer steile filters maakt een zeer smalle inrichting van de respectievelijke radiofrequenties binnen het beschikbare frequentiebereik zonder gevaar voor intermodulatie. Met zijn intuïtieve bediening en uitgebreide lijst met functies, waaronder bijv. 12 verschillende microfoon hoofden om uit te kiezen, levert het Sennheiser Digital 9000-systeem niet alleen een unieke geluidkwaliteit, maar laat ook zijn professionele gebruikers een geheel nieuwe vorm van flexibiliteit ervaren.

Betrouwbare ontvangst: Nu en in de toekomst

Met zijn uitstekende intermodulatie veiligheid zorgt de EM 9046 ontvanger voor het zeer efficiënt gebruik van het beschikbaar frequentiebereik. Zijn schakelende bandbreedte dekt het bereik 470-798 MHz waardoor het een toekomstvaste investering is.

Betrouwbare ontvangst: Nu en in de toekomst

Het perfecte geluid voor elke stijl

De handzender SKM 9000 is compatibel met alle capsules van de Evolution Wireless en 2000 series, en ook met de Neumann capsules KK 204 en 205. Daarnaast zijn er vier nieuwe high-end capsules uit de 9000-serie beschikbaar, geschikt voor elke repertoire.

Het perfecte geluid voor elke stijl

Grootste geluid in de kleinste ruimte

Het is klein, licht van gewicht, en gemakkelijk verborgen onder uw kleding. Maar de SK 9000 bodypack-zender levert een zeker geluid van ware grootte: ongecomprimeerde met een maximale dynamiek.

Grootste geluid in de kleinste ruimte

Selectief vanaf het begin

De antennes van het Digital 9000-systeem bestaan uit acht zeer selectieve filters, die alleen de frequenties van een frequentie venster doorlaat dat op afstand kan worden geselecteerd. Kabelverlies wordt automatisch gecompenseerd door het systeem - kostbare tijd besparend op de set-up, en een optimale kalibratie garanderend. De antennes AD 9000, A 9000, AB 9000 compenseren verlies van maximaal 14 dB.

Selectief vanaf het begin

Newsletter subscription