2000 Series

Uw Uitdaging. Uw keuze.

Of het nu sportevenementen, theaterproducties of een andere vorm van live-uitzendingen is - het vastleggen van live-geluid is de uitdaging, de meeste geluidstechnici en verhuurdiensten over de hele wereld zijn het eens over dezelfde oplossing: de draadloze Sennheiser 2000 Series.

Met zijn helder en krachtig geluid begeerd door professionele performers, is dit veelzijdige en flexibele systeem het indrukwekkende bewijs van Sennheiser's enorme know-how in draadloze podium-apparatuur. Een grote omschakelings bandbreedte, flexibel frequentiebeheer, upgradable software evenals betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken, maar geavanceerde technologie beschermd door de stevige behuizing, werd de serie 2000 geboren en getogen voor het leven op het podium met al zijn ruwheid.

Het geeft professionals de mogelijkheden en het vertrouwen dat ze moeten kunnen verwachten van hun tools. Van handmicrofoons tot in-ear monitoring tot ruwe ENG componenten.

Hoogste kwaliteit aan beide uiteinden van het transmissiepad.

Stevig maar toch high-end, de frequentie agile zenders en betrouwbare ware diversiteit ontvangers van de Sennheiser 2000-serie garanderen veilige doorgang voor het signaal, zelfs in moeilijke omstandigheden.

Hoogste kwaliteit aan beide uiteinden van het transmissiepad.

Het instellen van de normen in draadloos monitoring.

Sennheiser IEM componenten stellen u in staat om uw geluid te horen en te controlen zoals u dat wilt en nodig hebt.

Het instellen van de normen in draadloos monitoring.

Goed nieuws voor ENG profs.

Deze zeer betrouwbare componenten laten uw beelden luid en duidelijk spreken, zowel in de studio als buiten.

Goed nieuws voor ENG profs.

EW-DX

EW-DX

Sennheiser EW-DX simplifies your professional workflow by utilizing refined technologies and decades of research to deliver a digital UHF system that can be scaled with ease. Meer

Newsletter subscription